Genije: Sve o novoj HIT seriji

Podeli

Nova turska serija Deha (Genije), koja će se uskoro prikazivati na turskom Show TV-u, već je izazvala ogromnu pažnju i podigla očekivanja publike. Produkcija serije potpisuje renomirana kuća Ay Yapım, koja je poznata po vrhunskim ostvarenjima koja su osvojila srca gledalaca širom sveta.

genije, turska serija genije, gledaj online genije, genije sa prevodom online, turska serija deha genije
Screenshot sa zvaničnog kanala TV Show trizera za seriju Genije

Očekivanja su još veća kada se uzme u obzir da iza scenarija stoji talentovana Damla Serim, dok režiju potpisuje Umut Aral, što garantuje da će ovo biti serija koja se ne propušta. U glavnoj ulozi nalazi se Aras Bulut İynemli, najpoznatiji po ulozi Jamana u sada već kultnoj seriji Čukur. Aras je jedan od najtalentovanijih turskih glumaca današnjice.

Radnja serije Genije

Krimi turska serija Genije, odnosno Deha, prati napetu priču o ocu i sinu, čija se sudbina prepliće u vrtlogu genijalnosti i mračne osvete.

Otac i sin, obojica briljantni, svako na svoj način, nalaze se u sukobu koji je godinama tinjao ispod površine, a sada izbija na videlo sa brojnim posledicama.

Priča počinje njihovim neočekivanim susretom nakon mnogo godina, kada se stare rane ponovo otvaraju, a porodične tajne izlaze na svetlost dana. Ono što na prvi pogled deluje kao jednostavna porodična drama, ubrzo se pretvara u kompleksan splet intriga, manipulacija i neočekivanih obrta koji će gledaoce držati prikovanim za ekran.

Teme koje serija obrađuje nisu nove, ali su ispričane na originalan i svež način, što ovu seriju čini izuzetno privlačnom za sve ljubitelje kvalitetne drame. Intriga, izdaja i psihološka igra između oca i sina predstavljaju srž radnje, dok se kroz sporedne likove otkrivaju dodatne složenosti i dublji uvidi u njihovu prošlost i motivacije. Pratimo putovanje likova kroz emotivno i moralno mračno područje, gde niko nije samo dobar ili samo loš, već su svi vođeni sopstvenim demonima i tajnama.

Glumci serije Genije

Glumačka ekipa serije Genije je impresivna i sastoji se od mnogih poznatih imena koja su već osvojila simpatije publike širom sveta. U glavnoj ulozi je Aras Bulut Iynemli, čiji je talenat već više puta potvrđen u prethodnim projektima, a ovde će se suočiti sa jednim od najizazovnijih zadataka u svojoj dosadašnjoj karijeri. Uz njega, u seriji glume i Ugur Polat, veteran turskog glumišta, čiji je svaki nastup prava poslastica za gledaoce, kao i Taner Olmez.

Melis Sezen i Ahsen Eroglu, mlade nade turskog filma, takođe igraju ključne uloge koje donose novu dinamiku u seriju, dok Onur Sailak, koji se proslavio i kao glumac i kao reditelj, dodaje dodatnu težinu svojoj ulozi. Ova kombinacija iskusnih glumaca i svežih lica garantuje da će se svaki lik u seriji istaknuti svojom autentičnošću i emocionalnom dubinom.

Gde mogu da gledam Genije online sa prevodom?

Ako ste se već zainteresovali za seriju Genije, odnosno Deha, i jedva čekate da saznate šta će se desiti u sledećoj epizodi, obradovaće vas vest da će se serija ubrzo nakon početka emitovanja u Turskoj pojaviti i na nekim od domaćih platformi za gledanje turskih serija online sa prevodom.

Iako tačan datum još uvek nije potvrđen, s obzirom na to kolikoja je popularnost serije i koja produkcijska kuća stoji iza nje, očekuje se da će brzo biti dostupna i kod nas. Pratite novosti na omiljenim platformama kako biste bili među prvima koji će uživati u ovoj napetoj i uzbudljivoj priči.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *