Kako znate da je žena Vodolija?

Podeli

Kako znate da je žena Vodolija?
Canva Pro

Od 20. januara do 18. februara

Element: Vazduh

Vladajuća planeta: Uran i Saturn

Kuća kojom vlada: Jedanaesta

Ličnost osobe rođene u znaku vodolije

Samostalnost i originalnost su osnovne osobine kada je u pitanju vodolija. Horoskop osobe rođene u tom znaku može da pokaže i ekscentričnost.

Vodolija je intelektualka, koja o mnogim temama ima svoje mišljenje, često različito od onoga koje je opšteprihvaćeno. Iako vole društvo, dešava se neretko da imaju želju da se osame i uživaju u svojim mislima.

Mašta je izuzetno razvijena kod žena rođenih u ovom horoskopskom znaku. Budući da je u pitanju vazdušni znak, često se događa da žena vodolija lebdi u svojim mislima. Mentalna stimulacija je izuzetno značajna za damu rođenu u ovom znaku, pa ako ona izostaje, kod žene vodolije se javljaju zasićenost i dosada.

Često su orkužene ljudima i u njihovom društvu se osećaju ispunjenima. Žene vodolije su pronicljive i poznate su kao veliki humanisti.

Ako želite da sigurno izgubite ženu vodoliju, onda joj ograničite slobodu na bilo koji način. Za nju je to prava tragedija. Neće vas prevariti, niti otići sa drugim, koliko god on bio interesantniji od vas. Osim ako joj ograničite slobodu. Tada se lako može desiti da u ženi vodoliji proradi inat. Sloboda i kretanja i govora i mišljenja je od izuzetnog značaja za nju, pa obratite pažnju na to ako se upustite u vezu sa damom rođenom u ovom znaku.

Žena Vodolija – karakteristične osobine

Nezavisnost, samosvesnost, inteligencija, samostalnost, humanost, proniciljivost, iskrenost, komunikativnost, originalnost.

Vodolija u ljubavi i seksu

Jedini način da osvojite i zadržite ženu vodoliju jeste da dominirate na intelektualnom nivou. Mada to, istini za volju, i nije tako lako postići kada je u pitanju vodolija. Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ostaje opčinjena zanimljivim, inteligentnim i nadasve originalnim muškarcima. Pretvaranje lako prepoznaje i na njega reaguje uglavnom odbijanjem.

Iskrenost je još jedna osobina koju treba da ima idealan muškarac za žene vodolije. Uz to bi bilo vrlo dobro da je u pitanju dinamična osoba, koja voli život i ne stidi se da to i pokaže.

Žena Vodolija kao prijatelj

Od prijatelja, žena vodolija traži na prvom mestu iskrenost i poštenje. Zauzvrat se daje nesebično. Uzevši u obzir da se radi o komunikativnim i nepsorednim osobama, to nemaju problem da steknu nove prijatelje. Međutim, žena vodolija neće dozvoliti svakome da joj se približi. Biće ljubazna sa mnogima, ali bliska samo sa onima koji su na njenom intelektualnom ili emotivnom nivou.

Isto što očekuje od prijatelja, žena vodolija očekuje i od članova svoje bliže i dalje rodbine. Nema sumnje da će i u tim odnosima dati svoj maksimu, sve dok ne proceni da je bilo ko od njih koristi. Tada zna da bude vrlo neprijatna.

Vodolija i drugi horoskopski znaci

Budući da je uglavnom otvorena i vrlo komunikativna, žena vodolija se prilično dobro slaže sa drugim horoskopskim znacima. Ipak, samo retkima pruža priliku da joj se dovoljno približe.

Iako mogu da ostvare i vezu na duže staze, žena vodolija i muškarac ovan će imati izuzetno vatren odnos. Mahom je to zato što i jedno i drugo teže da maksimalno očuvaju svoju slobodu.

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku se u velikoj meri razlikuje od muškarca rođenog u znaku bika. Zato često ne supevaju da ostvare uspešnu vezu. A ako i uspeju, onda se to dogodi zbog izuzetno velikog truda i jedne i druge strane. Sa muškarcem rođenim u znaku blizanca, žena vodolija može da ostvari uspešnu vezu, primarno zbog razvijenog intelekta, intucije i mašte, što je karakteristično za oba horoskopska znaka.

Često okarakterisana kao odličan spoj, veza žene vodolije i muškarca blizanca ima sve izglede da bude uspešna. Isto se ne može reći i za odnos sa muškarcem rakom, koji možda i može da bude zanimljiv ženi vodoliji, ali samo u početku, dok muškarac rođen u tom horoskopskom znaku ne pokaže želju da u velikoj meri sputa vodoliju. Iako će mu se verovatno često vraćati, dok ne završi vezu u potpunosti, žena vodolija jednostavno ne može da bude ispunjena i zadovoljna u tom odnosu. Značajna različitost između žene Vodolije i muškarca Raka jasan je znak da osobe rođene u tim horoskopskim znacima teško ostvaruju kvalitetniju vezu. Pa ipak, potpuno suprotno važi za kombinaciju žene vodolije i muškarca vage.

Jedan od retkih horoskopskih znakova koji ima razumevanje i ljubav za škorpiju upravo je žena vodolija. Muškarci Škorpije su odličan ljubavni partner i prijatelj ženi Vodoliji. Zato se često navodi da se žene vodlije i muškarci škorpije odlično razumeju na mnogim poljima.

Kako oboje teže ka slobodi i nezavisnosti, tako teško mogu da ostvare dublju emotivnu vezu. Žena Vodolija i muškarac Strelac mogu biti dobri prijatelji, ali ne tako često i ljubavnici. Žena rođena u ovom horoskopskom znaku se teško može zbližiti sa muškarcem rođenim u znaku jarca, dok su žena i muškarac rođeni u znaku Vodolije često vrlo uspešan spoj i u ljubavnoj i u prijateljskoj vezi.

Sa muškarcem rođenim u znaku riba žena vodolija teško da može ostvariti bilo kakvu vezu. Dijametralno su različiti, što je jedan od osnovnih razloga za nemogućnost dublje povezanosti ni na ljubavnom ni na prijateljskom planu.

Poznate žene u znaku Vodolije

Isidora Sekulić, Radmila Savićević, Branka Katić, Tijana Dapčević, Opra Vinfri, Rijana, Šakira, Paris Hilton, Džnifer Aniston, Elizabet Olsen, Ališa Kiz.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *