Zašto je žena Vaga kontradiktorna?

Podeli

23. septembar – 22. oktobar

Element: Vazduh

Vladajuća planeta: Venera

Kuća kojom vlada: Sedma

žena vaga

Ličnost žene rođene u ovom znaku

Otvorena prema ljudima, žena Vaga je ipak neko ko baš i ne voli velika okupljanja. Koliko god to zvučalo nekome čudno. Zapravo žena rođena u znaku Vage, iako voli ljude, više voli da brine o tome da se oni lepo slažu, pa u tom smislu važi za miritelja zavađenih.

U principu se smatraju vrlo staloženim, ali ono što mnoge njihove prijatelje, pa i partnere i članove porodice sekira jeste njihova neodlučnost, što se smatra jednom od osnovnih karakteristika žene rođene u ovom horoskopskom znaku.

Karakteristike ovog horoskopskog znaka, poput dominantnosti i elokventnosti, ali i sujete svakako dolaze do izražaja kod nje u mnogim situacijama. Pored toga, ove dame važe i za vrlo tolerantne, ali samo do određene granice. Sve ovo je bitno pomenuti zato što dame rođene u ovom horoskopskom znaku karakteriše i kontradiktornost. A da sve bude još nezgodnije, praktično je nemoguće proceniti kako će ona reagovati u određenoj situaciji. I koliko god da mislite da je dobro poznajete, uvek može da vas iznenadi, kako u pozitivnom, tako isto i u negativnom smislu.

Karakteristične osobine

Pored toga što je izuzetno inteligentna žena Vaga, horoskop barem tako kaže, važi za vrlo osećajnu osobu, ali nije ništa čudno ni što je karakterišu značajne oscilacije u ponašanju i reakcijama.

Jedna od možda najbitnijih karakteristika pripadnica nežnijeg pola rođenih u ovom znaku je neodlučnost. Na koju stranu će da prevagne njen tas, zavisi od mnogo, uglavnom spoljašnjih faktora.

Neretko mnogi koji ih poznaju smatraju da su stvorene, praktično za sve. Lako se snalaze u mnogim situacijama i retko kada se žale.

U ljubavi i seksu

Ako vas zanima kako voli žena Vaga, dovoljno je reći da ona bez ljubavi jednostavno ne zna, ne ume i ne želi da funkcioniše. Izuzetno su pažljive kao partnerke i vrlo odane.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo kada je u pitanju ljubav i žena Vaga, jeste da ona često nije zaljubljena u određenu osobu, već u samu ideju da prema njoj oseća ljubav. Čudno, ali takve su Vage.

S obzirom na to da teži pronalaženju duševnog mira, a da u isto vreme ne može da funkcioniše ako nema partnera, žena Vaga će dati sve od sebe da održi vezu ili brak.

Uživa u zavođenju i posebno voli predigru.

Žena Vaga kao prijatelj

Obično je vrlo požrtvovan prijatelj. Zapravo, žena Vaga ima puno prijatelja i poznanika, a prema gotovo svima se ponaša na isti način. Puna je razumevanja i teži da svakome od njih pomogne, posebno ako je potrebno dati im savet u vezi sa nečim ili im pomoći da se pomire sa voljenom osobom, roditeljima, decom.

Žena Vaga i drugi horoskopski znaci

Dobitna kombinacija su žena Vaga muškarac Jarac, što naravno ni u kom slučaju ne znači da se dama rođena u ovom horoskopskom znaku ne slaže dobro i sa mnogim drugim znakovima.

Koga zanima kako se slažu žena Vaga i muškarac Ovan treba da ima na umu da je to još jedna od dobitnih kombinacija, posebno za ovu damu. Ne samo da mogu da budu odlični partneri, već se neretko vezuju i u prijateljskom smislu. A to su onda uglavnom prijateljstva koja mogu da traju i celog života.

Iako žena Vaga muškarac Blizanac mogu da ostvare vrlo uspešan prvi kontakt, neretko se događa da se vremenom zasite jedno drugog. Ukoliko se obe strane potrude da njihova veza prebrodi sve zavrzlame, neretko dugo opstaju u zajednici.

Kombinacija žena Vaga muškarac Rak može da opstane samo ako to ova dama odluči. Nema spora da će se muškarac Rak truditi da ispuni mnoge njene hirove, ali su u ovakvim vezama rasprave i svađe gotovo uobičajene.

Još jedna dobitna kombinacija su i žena Vaga muškarac Lav. Lako se dogovore, oboje imaju slična interesovanja i generalno, zajednica dvoje rođenih u ovim horoskopskim znacima vrlo često traje zauvek. U pravom smislu te reči.

Ne može se baš reći da žena Vaga muškarac Škorpija mogu da izađu jedno sa drugim na kraj. Možda će njihova veza i biti uspešna na početku, ali će karakteristične osobine muškarca rođenog u tom znaku narušiti mir kome žena Vaga teži.

Ako traži idealnog seksualnog partnera na prvom mestu, ova dama treba da razmisli o muškarcu rođenom u znaku Riba. Obično se kombinacija žena Vaga muškarac Riba pominje kao jedna od boljih.

Poznate žene u znaku Vage

Nadežda Petrović, Monika Beluči, Milena Dravić, Gvinet Paltrou, Brižit Bardo, Olivija Njutn Džon, Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Kim Kardašijan, Gven Stefani, Ketrin Zita Džouns.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *