Crno srce: Turska serija u kojoj niko nije nevin

Podeli

U svetu gde su tajne dublje od ljubavi, a osveta snažnija od strasti, rađa se priča uz koju niko, baš niko, neće ostati ravnodušan. Crno srce (u originalu Siyah Kalp) je nova turska serija koja, već pre nego što je ugledala svetlost ekrana, osvaja svojom mračnom i zavodljivom pričom.

crno srce, turska serija online, gledaj crno srce sa prevodom onlin
Skrinsut tizera za tursku seriju Crno srce

Kapadokija, poznata po veličanstvenim pejzažima, postaje svedok najžešćih porodičnih borbi, gde su svi u pravu, ali niko nije nevin. Pod rediteljskom palicom Uluča Bajraktara i sa scenarijem Jıldız Tunča, ova serija obećava da će postati jedno od najuzbudljivijih televizijskih ostvarenja godine.

Producenti iz Tims&B Productions su obezbedili sve što je potrebno za spektakl – impresivnu glumačku ekipu, složenu narativnu strukturu i ambijent koji odiše istorijom i tajanstvenošću. Ali, ono što ovu seriju zaista izdvaja je njen mračan ton i duboke emocionalne niti koje se protežu kroz sve likove i događaje.

Crno srce nije samo još jedna turska serija – to je saga koja će vas naterati da preispitate granice između dobra i zla, pravde i osvete. Dok odbrojavamo dane do premijere na Show TV-u, jedno je sigurno: biće to serija o kojoj će se dugo govoriti, kako zbog nezaboravnih likova, tako i zbog priče koja ostavlja bez daha.

Radnja serije Crno srce

Serija Crno srce donosi priču o Sumru (Eedž Uslu), ženi koja je u mladosti napustila svoje blizance i udala se za bogatog biznismena Sameta (Burak Sergen). Godinama kasnije, njena deca Nuh i Melek saznaju ko im je majka i dolaze u Kapadokiju, gde se susreću sa porodicom koju nikada nisu upoznali.

U prelepom, ali mračnom okruženju, Nuh se zaljubljuje u Sevilaj, dok Melek nalazi zajednički jezik sa Džihanom, Sametovom decom iz prvog braka. Iako Sumru pokušava da ih drži podalje od svoje nove porodice, sudbina ima druge planove – Melek i Nuh uspevaju da se uvuku u živote svojih novih rođaka i izazovu haos.

Pogledajte tizer serije.

Glumci serije Crno srce

Uloge u seriji Crno srce tumače neka od najpoznatijih imena turske kinematografije. Edže Uslu oživljava lik Sumru, žene sa mračnom prošlošću i komplikovanom sadašnjošću. Aras Ajdın i Hafsanur Sandžaktutan tumače blizance Nuha i Melek, čiji dolazak u Kapadokiju pokreće lavinu događaja.

Lejla Tanlar i Burak Tozkoparan su Sevilaj i Džihan, mladi članovi porodice Šansalan, čiji se životi prepliću sa životima novopridošlih blizanaca. Burak Šergen igra moćnog Sameta, čoveka koji drži ključeve mnogih tajni.

Gde mogu gledati online sa prevodom Crno srce?

Serija Crno srce deo je jesenje televizijske sezone i uskoro stiže na turskom Show TV kanalu. Očekuje se da će odmah po premijeri biti dostupna i na nekim od domaćih platformi za gledanje turskih serija, gde će gledaoci moći da prate ovu uzbudljivu priču sa prevodom. Pripremite se da zaronite u svet gde ljubav i osveta idu ruku pod ruku – Crno srce će vas zadržati na ivici vašeg sedišta do poslednjeg kadra.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *