Da li će biti treća sezona serije Krojač (Terzi)?

Podeli

Netflixova serija Krojač, u originalu Terzi, koju je delo čuvenog producenta Onura Guvenatama, predstavlja tursku dramsku priču koja se fokusira na lik Pejama, modnog kreatora koji sebe naziva krojačem. Prva sezona serije Krojač je oborila mnoge rekorde na poznatoj platformi Netflix.

Da li će biti treća sezona serije Krojač (Terzi)?
Screenshot Netflix

Zatim smo u drugoj sezoni gledali Pejama dok se oporavlja od posledica sudbonosnog susreta sa Dimitrijem i Esvet na ranču. Ovaj period oporavka takođe donosi suočavanje sa prošlošću i konačno otkrivanje istine o njegovom poreklu.

Međutim,druga sezona ostavlja nekoliko zapletenih niti, uključujući centralni ljubavni trougao između Pejama, Esvet i Dimitrija.

Druga sezona serije Krojač – Terzi

Druga sezona serije Krojač premijerno je prikazana 28. jula 2023. godine na Netflixu. Pomenuta sezona se sastoji od osam epizoda, jedne više nego prva sezona i svaka epizoda traje oko 35 do 40 minuta, baš kao i u prvoj sezoni.

Druga sezona je doživela većinski pozitivne kritike, kritičari su istakli da je narativ privlačan i pohvalili su dramu.

Međutim, iznenadne promene u radnji su doživele ne baš pozitivne komentare. Bez obzira na to, i ova sezona je gledana baš kao i prva.

Druga sezona se završava tako što Pejam ponovno spaja svoje roditelje, Mustafu i Kiraz, dok se istovremeno suočava sa svojom prošlošću. Međutim, ljubavni trougao između Pejama, Esveta i Dimitrija ostaje nerešen, što ostavlja otvorena vrata za treću sezonu.

Da li će biti 3 sezona serije Krojač – Terzi?

Imamo super vesti za gledaoce koji traže informacije o trećoj sezoni.

Striming platforma Netflix je potvrdila treću sezonu serije Krojač, odnosno Terzi! Međutim, to nije sve! Snimanje treće sezone je već završeno, što ukazuje na to da gledaoci verovatno neće dugo čekati da nova sezona počne sa prikazivanjem.

Ono što će fanove ove serije Krojač razočarati je to da je treća sezona verovatno i poslednja sezona serije. Navodno je serija snimana kao celina, sa produkcijom druge sezone koja je počela nakon što je snimanje prve sezone završeno. Slično tome, snimanje treće sezone je navodno započeto u avgustu 2022. i završeno u oktobru 2022.

Ko će glumiti u 3 sezoni serije Krojač?

U najavi koja prikazuje scene iz treće sezone, a koja je prikazana na kraju druge sezone, potvrđeno je vraćanje glavnih članova glumačke ekipe: Čagataj Ulusoj, Šifanur Gul, Salih Bademdži, Olgun Šimšek, Evrim Alasja i Edže Sukan.

Radnja treće sezone serije Krojač?

Kratka najava treće sezone serije Krojač ukazuje na to kako će se priča Pejama nastaviti kao centar radnje. Pejam i Esvet će verovatno ponovo obnoviti svoju romansu, što će dovesti do tajne afere iza Dimitrijevih leđa.

U isto vreme, Esvet će verovatno saznati istinu o svom pravom poreklu i nasledstvu, što je ključno za Dimitrija i njegovu porodicu. Takođe mogli bismo saznati više o Džemre i njenom misterioznom cilju koji stoji iza približavanja Pejamu.

Kada će se prikazati treća sezona serije Krojač?

Tačan broj epizoda treće sezone još se ne zna, kao ni datum prikazivanja treće sezone serije Krojač na Netflixu. Čim bude objavljen datum mi ćemo ovaj tekst ažurirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *