Kako izgleda prvi poljubac?

Podeli

Prvi poljubac je nešto o čemu sanjate. To je nešto što ste dugo čekali. Saveti o prvom poljupcu mogu vam pomoći da se opustite ili usavršite svoju tehniku. Zapamtite da se vaš prvi poljubac dešava samo jednom, zato uživajte u njemu.

prvi poljubac

Strahovi od prvog poljupca

Svako ima neki strah kada dođe vreme da se prvi put poljubi. Dole navedeno je ono o čemu većina brine kada dođe vreme za prvi poljubac:

Hoće li on ili ona misliti da se dobro ljubim? Ne znam kako da imam dobar prvi poljubac?

  • Šta ako je neočekivano i oseća mi se iz usta?
  • Nikada nikoga nisam poljubio. Ne znam ni šta da radim.
  • Kako ću znati da on ili ona želi da me poljubi?
  • Šta ako se sudarimo glavama? Na koji način da okrenem glavu?
  • Da li koristim odmah svoj jezik?
  • Gde da stavim ruke?
  • Koliko dugo se ljubim? Kako ću znati kada da prestanem?
  • Kada okrenem glavu tokom poljupca? Da okrenem glavu?

U redu je. Nećete morati da znate sve o ljubljenju kada se prvi put ljubite, jer pogodite šta? Vaš prvi poljubac neće trajati 20 minuta.

Najverovatnije će biti to poljubac od pet sekundi. To je to. Kada završite, pogledaćete se u oči i pomislićete da je to magično. Vaš partner za ljubljenje će verovatno misliti da je i to prilično sjajno.

Iako ovo može izgledati prilično jednostavno, to ne znači da ne trebalo da budete naoružani nekim znanjem za prve poljupce pre nego što to prvi put učinite.

Kratak opis koraka za prvi poljubac

Lekcija #1: Investirajte u bombone

Imajte pepermint bombonice uvek pri ruci. One male, koje možete lako smrviti i progutati kada se spremate da poljubite nekoga. Na taj način možete biti sigurni da je vaš dah svež i čist.

Lekcija #2: Kako da znate kada treba da se poljubite?

Znaćete da neko želi da vas poljubi kada vas ta osoba duboko pogleda u oči i nagne glavu prema vama. Osetićete u sebi da će se nešto dogoditi. Ako počnete da se naslanjate na osobu, a on ili ona se ne povuku ili nagnu unazad, znate da je vreme… Takođe možete odlučiti da zatražite dozvolu da poljubite osobu, ako vam je tako lakše.

Lekcija #3: Zamislite ljubljenje

Odmah, probajte. Zamislite da ljubite osobu o kojoj maštate. Obratite pažnju na to gde će vam ruke ići.

Obično idu na struk te osobe, ili ako se grlite, na sredinu leđa vašeg partnera. Ako sedite jedno pored drugog, u redu je da držite njegovu ili njenu ruku(e), ili stavite ruku na ruku, ili na gornji deo butine.

Lekcija #4: Opustite svoje telo

Duboko udahnite i ispustite sve, tako da je vaše telo opušteno. Ako ste previše napeti, vaše usne će ostati zategnute, a vaš partner sa kojim se ljubite će to sigurno osetiti.

Lekcija #5: Polako uđite u poljubac

Upravo to „postepeno“ će vam dati vremena da se pripremite za formiranje usta za poljubac. Kada ste na nekoliko centimetara jedno od drugog, malo otvorite usta. Da biste rešili problem oko toga na koji način da pomerite glavu, polako „ulazite“ u poljubac. Na taj način možete da gledate u kom pravcu osoba koju ljubite pomera glavu, pa se vi okrenete suprotno.

Lekcija #6: Zatvorite oči

Kada zatvorite oči, prepustićete se osećanjima i bićete sigurno opušteniji. Tako da ZATVORITE OČ!

Lekcija #:7 Uživajte u trenutku i polako se prepustite

Kada vam se usne spoje, uživajte u trenutku. Prvi poljubac je tu!

Kada se završava? Nema potrebe da se broji. Samo sačekajte malo, a zatim polako pomerite glavu unazad. Vaš partner će shvatiti da je ljubljenje završeno i pomeriće svoju glavu unazad.

Dok se vraćate, polako otvorite oči, pogledajte u oči svog partnera i osmehnite se.

Spremni ste za poljubac

Sada imate znanje da poljubite nekoga i sa ovim znanjem imate moć. Uzmite ga i iskoristite da stvorite jedan od najupečatljivijih trenutaka u svom životu. Vaši strahovi će uskoro biti iza vas čim se prvi put poljubite.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *