Kuda za doček srpske Nove godine 2023.?

Podeli

Iako se na Trgu republike u Beogradu ne organizuje doček srpske Nove godine, dugi niz godina se stanovnici prestonice okupljaju na platou ispred hrama Svetog Save na Vračaru. Vatromet tačno u ponoć mnoge ostavi bez daha.

Januar je mesec kada se slavi i Nova i srpska Nova godina, ali i Badnje veče, Božić i neke od krsnih slava.

Kuda za doček srpske Nove godine 2023.?

Zato i ne čudi što su pitanja gde izaći i gde za doček Nove godine neka od najčešćih u tom periodu, posebno među mladima.

Slavilo se širom Srbije za Novu godinu. Što po gradskim trgovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima, što u restoranima i kafićima. Sada je došlo vreme da vidimo kuda za doček srpske Nove godine 2023.?

Doček srpske Nove godine u gradovima Srbije

Pojedini gradovi su promenili planove, pa su odlučili da organizuju doček na trgovima. Neki su već najavili koji pevači će gostovati, a neki to još uvek drže u tajnosti.

Bilo kako bilo, nema sumnje da će biti veselo i za pravoslavnu Novu godinu širom Srbije.

Ali da krenemo redom…

Najobimniju ponudu lokala u kojima se organizuje doček srpske Nove godine u Beogradu možete pogledati na ovom sajtu.

Doček srpske Nove godine u drugim gradovima

Za Niš je još uvek neizvesno da li će biti organizovanog dočeka, prenose Južne vesti. Ako i bude, opština Medijana će biti domaćin, a doček srpske Nove godine u Nišu će biti organizovan u parku Svetog Save u toj opštini.

Doček srpske Nove godine u Novom Sadu biće organizovan na više od 10 lokacija. Koje su lokacije u pitanju, pogledajte ovde.

Na Đačkom trgu u Kragujevcu biće organizovan doček srpske Nove godine 13. januara 2023. godine od 21 čas, najavljuje B92. Osim grupe „Galija“, na koncertu u organizaciji Doma kulture Kragujevac, nastupiće i grupe „Darkshines“ i „L.U.R“, a Kragujevčani će uživati i u ponoćnom vatrometu.

Na gradskom trgu u Pirotu će od 23 časa 13. januara 2023. godine biti organizovan doček, prenosi Plusonline. Nastupiće muzički sastav „Neverne bebe“.

Građani Čačka će na gradskom trgu imati priliku da uživaju u nastupu Ace Pejovića. Kako navodi TO Čačak, koncert počinje 13. januara u 23 časa.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *