Biografija – Mert Ramazan Demir

Podeli

Mert Ramazan Demir je turski glumac koji igra u trenutno najpopularnijoj turskoj seriji Vodomar ili Ženskaroš iz vile. Rođen 25. novembra 1998. godine u Istanbulu, kao peti sin trgovca i domaćice. Mladi glumac, koga su mnogi zavoleli zbog uloge Ferita u pomenutoj seriji, ne voli baš da o svom privatnom životu priča mnogo, pa se o istom malo i zna.

Mert Ramazan Demir

Kako je Mert Ramazan Demira postao glumac?

Mert je odrastao u neposrednoj blizini Istanbula, u mestu Šile. Tu je živeo do završetka srednje škole. Ideja da postane glumac rodila se kada je imao 17 godina i dok je čitao Hamleta, tokom boravka kod jednog od braće koji su studirali u drugom gradu. To ga je dovelo do toga i da upiše i završi Dialog Anlatim Iletisim ve Michelle Danner Acting Studio, školu za glumu.

Često ističe da bez svog menadžera Tumaja Ozokura ne bi uspeo. On je taj koji mu je otvorio put ka poslu koji voli, jer ga je slao na mnoštvo audicija i tako ga od početka bezpogovorno podržavao.

Televizijsku karijeru počeo je likom Džema u igranoj turskoj seriji Çıplak (Goli), a prvu zapaženu ulogu mladi Mert Ramazan Demir imao je i u seriji Učitelj, gde je glumio mladog Ateša.

Prvi njegov igrani film je UFO, koji možete gledati na Netflixu.

Veoma je predan svom poslu, tako da ako taj dan ima snimanje, posvećen je sto posto tome i ne radi ništa drugo. Fokusiran je do srži na ulogu. Pre seta uglavnom sluša muziku. Ona mu pruža mogućnost da se bolje skoncentriše na ulogu.

U svaku ulogu koju je odigrao do sada, uneo je samovoljno neke karakteristike, koje nisu bile deo režiserovog plana. Tako da svaki lik koji tumači deo je i njegove kreacije.

Još nešto o Mertu Ramazanu Demiru

Slobodno vreme provodi, kao i većina, sa prijateljima ili u gledanju nekog filma ili serije. Ponosan je na prijateljstva koja gaji godinama i uvek ističe da su skoro svi njegovi drugovi različitog karaktera, ali da poštuju i prihvataju različitost jedan kod drugog, tako da voli „sukob“ različitog mišljenja i rasprave koje takvi dijalozi nose.

Ovog glumca visokog 1,79 m privlače devojke koje rade na sebi i koje su iskrene. Sportski je aktivan i voli da igra košarku, fudbal i stoni tenis, a voli i da boksuje i pliva. Smatra da u ishrani treba biti kontrolisan, pa tako pazi na ono što jede.

Glumački uzori su mu Daniel Day Lewis i Lenodardo Di Caprio.

Uloge Merta Ramazana Demira:

  • Goli, Džem 2020., serija
  • Učitelj, Ateš 2020., serija
  • Vreme srmti, Ajhan 2021., serija
  • UFO, Ese 2022., film
  • Vodomar, Ferit 2022., serija

Njegov zvanični instagram profil možete videti klikom OVDE


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *