Serija Divlji – stiže danas na male ekrane

Podeli

Turska serija Divlji, poznata i pod originalnim nazivom Yabani, može vas na pro „slušanje“ radnje podsetiti na mnogima omiljenu seriju Vatrene Ptice (Ates Kuslari). Međutim, nemojte se zavaravati, jer turska serija Divlji donosi jedinstvenu priču.

Turska serija Divlji
Zvanični plakat serije

Produkcija serije Divlji je poverena izvanrednom kreativnom timu kompanije NTC Medya, a producenti, Fatih Askoj i Mehmet Jigit Alp, obećavaju nam nezaboravno iskustvo koje ćemo sigurno pamtiti. Serija će biti prikazivana na turskom FOX kanalu, pripremajući se da nas ubaci u vrtlog tajanstvenih i emocionalno nabijenih avantura glavnih junaka.

Radnja turske serije Divlji

Turska serija Divlji nas vodi duboko u srce potresne životne priče.

Naime, radnja prati Alija, četvorogodišnjeg dečka koji je bio kidnapovan i prisiljen da raste na ulici. Sada poznat kao Jaman, Ali pronalazi svoje „porodično“ utočište među drugom napuštenom decom. Zajedno, stvaraju dom, uprkos traumama iz jetinjstva koje ih progone.

Njihova glavna briga usredsređena je na Umuta, jednog od članova njihove „porodice,“ koji je osuđen na život u invalidskim kolicima. Jedina nada za Umuta leži u poseti jednog doktora koji dolazi u Tursku samo jednom godišnje i prima ograničen broj pacijenata.

U sveopštem haosu sakupljanja potrebne dokumentacije kako bi pomogao svom prijatelju, Ali, ili Jaman, nesvesno će se suočiti sa dvoje mladih razmaženih ljudi, čije su sudbine duboko isprepletane sa njegovom prošlošću. Nakon dugih 17 godina, Jaman, nekadašnji Ali koji je bio kidnapovan, konačno se vraća kući.

Glumci serije Divlji

Glumačka postava serije Divlji uključuje talentovane glumce poput Halit Ozgur Sari, Simaj Barlas, Jurdaer Kour, Dolunaj Sojsert, Bertan Aslan, Osman Alkas, Sebnem Hasanisoughi Bilgidž, Ajsergul Unsal, Sezer Aričaj, Birgul Ulusoj, Robin Erden, Seraj Ozkan, Selim Džan Jalčin, Ramis Mulamusa, Guraj Gorkem, Bartu Dilmen i mnoge druge.

Kad i gde mogu gledati online seriju Divlji?

Ova napeta i emotivna serija počinje sa prikazivanjem danas, 12.09.2023. godine. Seriju Divlji možete gledati online na sajtu turskeserije.tv. Ne propustite priliku da zaronite u dubinu ove uzbudljive priče koja će vas držati prikovanim za male ekrane.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *