Šta znači sanjati vatru?

Podeli

Mnogi veruju da snovi predskazuju neke buduće događaje. Snovi o vatri spadaju u red onih koji su relativno česti.

Šta znači sanjati vatru?

Smatra se da vatra u snu predskazuje neke pozitivne događaje. Ipak, u zavisnosti od toga u kom kontekstu se pojavljuju vatra i dim u snu, zavisi i kakvo tumačenje daje sanovnik. Pojedini snovi o vatri mogu ukazivati na neke neprijatne situacije i događaje koji će uslediti.

Sanjati vatru

U većini slučajeva sanovnik daje objašnjenje vatre, smatrajući da su u pitanju skrivene simpatije prema nekoj osobi, koje iz nekog razloga ne mogu da se iskažu ili priznaju na javi. Vrlo je verovatno da osoba koja je potajno zaljubljena u nekoga sanja vatru, kao pokazatelj te ljubavi.

Šta znači sanjati da ložiš vatru?

Ovakav san predskazuje nova poznanstva i nove prilike i to uglavnom na ljubavnom planu.

Šta znači sanjati vatru i dim?

Jedan od snova o vatri koji ima negativnu konotaciju je ovaj. Sanjati vatru i dim se obično tumači kao znak da će osoba doživeti neku neprijatnu situaciju i da će to dovesti do materijalne štete.

Sa druge strane, kada neko u snu vidi veliku vatru, sanovnik to tumači kao tugu za dragom osobom. Vrlo je verovatno da osoba na javi pati za nekim i da se to pokazuje u snu kroz veliku vatru.

Šta znači sanjati vatru i vodu?

Ukoliko ste sanjali vatru i vodu, to može da znači da želite da prestanete da patite za nekim. Obično sanovnik navodi da sanjati vatru i vodu znači da osoba pati za nekim i da svesno ili nesvesno želi da ta patnja prestane.

Šta znači sanjati požar?

Još jedno od negativnih tumačenja snova o vatri vezano je za požar. Ako ste sanjali požar, sva je prilika da ćete doživeti neku neprijatnu situaciju, koja će vas koštati. Ali požar u snu može da se odnosi i na ljubav, opet sve u zavisnosti od ostalih detalja.

Ipak, sanjati vatru u kaminu može da znači da će vas uskoro ogrejati ljubav, dok sanjati vatru u dvorištu sanovnik tumači kao želju za nekom vezom, koja je možda tek u povoju ili je prekinuta, pa vi želite da se ona nastavi.

Ako sanjate da gledate u vatru i da vas ona prijatno zagreva, tumačenje je da vam sleduju neki prijatni događaji, koji ne moraju nužno da budu vezani za ljubav. Možda ćete upoznati neku osobu, koja će vas bolje razumeti od bilo koga.

Sanjati vatru u kući ukazuje na potencijalnu materijalnu štetu ili neuspeh na poslu. Ako je vatra u kući velika i šteta će biti ista takva. Ako je vatra mala, verovatno se radi o manjoj materijalnoj šteti ili situaciji, u kojoj će vas draga osoba možda nesvesno povrediti.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *