Zašto gledati film Neka druga ljubav?

Podeli

Na srpski preveden kao Neka druga ljubav film je originalnog naziva The Next Best Thing. Romantična komedija – drama iz 2000. godine, ovaj zanimljivi film je režirao Džon Šlezinger (engl. John Schlesinger).

best next thing neka druga ljubav madona
Zvanični plakat filma

Zanimljivo je pomenuti da je to poslednji film koji je čuveni reditelj uradio pre nego što je umro 2003. godine.

Film se bavi kompleksnim temama prijateljstva, ljubavi, roditeljstva i seksualne orijentacije, nudeći iskren i emotivan pogled na nekonvencionalne porodične odnose. Iako je film prilikom premijere polarizovao kritiku, danas se smatra kultnim klasikom koji je bio ispred svog vremena.

Film Neka druga ljubav je posebno značajan zbog uloge Madone, koja je pokazala svoje glumačke sposobnosti u drugačijem svetlu, igrajući lik koji se bori sa ljubavlju, gubitkom i prihvatanjem sebe. Njen performans je iskren i dirljiv, a hemija između nje i Ruperta Evereta, koji igra njenog najboljeg prijatelja, je očaravajuća.

Pored glumačke ekipe, film se ističe i svojom autentičnošću. Priča o Ebi i Robertu, njihovom sinu Semu i neočekivanim preokretima koje život donosi, prikazana je na realističan i iskren način, što omogućava gledaocima da se poistovete sa likovima i njihovim emocijama.

Neka druga ljubav je film koji će vas nasmejati, rasplakati i naterati da razmišljate o važnim životnim pitanjima. Zapravo je to priča o ljubavi, prijateljstvu, porodici i prihvatanju sebe, koja će vas ostaviti sa osećajem topline i nade.

Neka druga ljubav – radnja filma

Radnja filma Neka druga ljubav prati Ebi i Roberta, najbolje prijatelje koji žive u Los Anđelesu. Ebi je instruktorka joge, a Robert je gej pejzažni arhitekta. Nakon jedne pijane noći, Ebi ostaje trudna sa Robertom. Iako nisu u romantičnoj vezi, odlučuju da zajedno odgajaju dete.

Njihov nekonvencionalni porodični život funkcioniše neko vreme, ali stvari se komplikuju kada Ebi upozna Bena, šarmantnog doktora, i započne vezu sa njim. Robert se oseća povređeno i iznevereno, što dovodi do sukoba između njih dvoje.

Situacija postaje još komplikovanija kada Ben zaprosi Ebi, a ona pristane. Robert, koji je oduvek bio zaljubljen u Ebi, oseća se još više odbačeno i odlučuje da se bori za starateljstvo nad Semom.

Film kulminira sudskom bitkom za starateljstvo, tokom koje Ebi i Robert moraju da preispitaju svoje prioritete i odluče šta je zaista najbolje za Sema.

Glumci – Neka druga ljubav

Glumačka ekipa filma Neka druga ljubav je jedna od njegovih najvećih prednosti. Madona briljira u ulozi Ebi, donoseći na ekran svoju harizmu, emotivnost i ranjivost. Rupert Everet je, slobodno se može reći, savršen kao Robert, te vrlo uverljivo prikazuje ljubav prema Ebi, bol zbog odbijanja i borbu za starateljstvo nad sinom.

Isto tako je i Bendžamin Bret šarmantan i uverljiv kao Ben, dok je Malkolmu Stounu poverena uloga Sema, sina Ebi i Roberta. Njegova dečija nevinost i ljubav prema oba roditelja dodaju još jedan sloj emotivnosti ovom filmu.

Gde gledati film Neka druga ljubav online sa prevodom?

Film Neka druga ljubav je dostupan na nekoliko platformi za striming. Većina platformi nudi film sa prevodom na srpski jezik.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *