Zlatni kavez – sve o NOVOJ igranoj seriji

Podeli

Turska serija Zlatni kavez, u originalu Altin Kafes, započela je svoje emitovanje na kanalu ATV, obećavajući gledaocima uzbudljivu priču. Ova produkcija ARC Filma privukla je veliku pažnju javnosti i očekivanja su visoka.

Zlatni kavez
Zvaničan plakat serije

Zlatni kavez – radnja serije

Serija prati život moćne turske porodice Bejoglu, čiji je glavni lik mladi Onur, član porodice koji upravlja njenim značajnijim poslovima. Onur je poznat kao zavodnik i neženja, te je stekao reputaciju brilijantnog poslovnog čoveka u turskom svetu biznisa. Unutar porodice, njegova baka, istovremeno glava porodice, ponosna je na dostignuća svog unuka. Ipak, ona sa nestrpljenjem iščekuje da porodična loza nastavi putem muške linije, iako se već nastavila preko Onurove sestre, koja je razvedena i ima dete. U ovoj nesvakidašnjoj porodičnoj priči, prisutna je i majka koja teži ka moći.

Iako porodica Bejoglu izgleda nedodirljivo spolja, unutar nje se kriju mračne tajne i duboko rivalstvo između njenih članova. U ovu sliku slučajno ulazi Zejnep, poštena i divna devojka koja radi kao učiteljica u fondu pomenute porodice. Poput mnogih devojaka njenih godina, Zejnep sanja o tome da bude sa Onurom. Njena čista i neiskvarena duša uvek je spremna da se žrtvuje za druge.

Iako je Zejnep obična devojka, Onur je primeti, ali ljubav se ne rađa na prvi pogled. Kako serija odmiče, postavlja se pitanje da li će Onurov ledeni štit otopiti Zejnep, kao i da li će Zejnepina ljubav prema njemu opstati nakon što upozna pravog Onura. Ovo je intrigantna i emotivno nabijena drama koja će nas sve držati u neizvesnosti, dok čekamo da vidimo da li će se ljubav roditi između njih.

Do tada, pratićemo i misterije drugih likova serije Zlatni kavez. Postoje intrigantni zapleti poput likova koji su promenili identitet, stvarajući tajanstvenu auru oko svoje prošlosti i motivacija koje ih vode. Nezaobilazan deo zapleta je i zet koji je uspeo da zavede svoju taštu, što dodatno doprinosi napetosti i dramatičnosti međuljudskih odnosa unutar porodičnih veza.

Ko glumi u seriji Zlatni kavez?

Uz Ajtača Šašmaza, koji tumači ulogu glavnog lika Onura, i Šifanur Gul, koju gledaoci pamte iz serije Krojač, u ulozi Zejnep, u seriji Zlatni kavez mogu se videti i druga izuzetna imena turske glumačke scene.

Ebru Džundubejoglu, čiji je talenat osvetlao ekrane u brojnim projektima, donosi svoju prisutnost i veštinu u ovoj seriji kao Onurova majka. Hajal Koseoglu, koji je ostvario zapažene uloge u različitim TV ostvarenjima, pridružuje se ovoj intrigantnoj drami, doprinoseći kompleksnosti likova.

Tu je takođe i Hilmi Džem Intepe, čije prethodne uloge odišu dubinom i autentičnošću, što ga čini dodatno intrigantnim likom u Zlatnom kavezu. Pored ovih već dobro znanih imena, serija nudi i mnoga druga dobro poznata glumačka lica koja će obogatiti ovaj kompleksni svet likova i njihovih priča.

Ovo izuzetno talentovano glumačko ansambliranje obećava da će publici pružiti ne samo zanimljivu priču već i duboke, živopisne i emotivno nabijene interpretacije likova, dajući novu dimenziju i autentičnost seriji Zlatni kavez.

Gde možete gledati online seriju Zlatni kavez?

Serija Zlatni kavez postala je dostupna za gledanje na popularnoj platformi turskeserije.tv.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *