5 ideja šta obući za doček Nove godine

Podeli

Vreme je da počnete da razmišljate o jednoj od najvažnijih odevnih kombinacija u godini: vašem NOVOM izgledu za doček Nove godine.

Pravila oblačenja za Novogodišnju noć u potpunosti zavise od vaših planova – da li će vaša odevna kombinacija biti elegantna ili pak kežual.

šta obući za doček nove godine

Bez obzira da li nameravate da idete na neko organizovano veselje ili da ostanete kod kuće, pred vama su ideje za odevnu kombinaciju za doček Nove 2023.

1. Elegantno odelo

elegantno odelo za doček nove godine

Ako volite klasičan izgled, onda vam predlažemo da izaberete kroj klasičnog odela (pantalone i sako), ali od tkanine dostojne novogodišnje zabave – brokat, saten i žakard imaju metalik sjaj. Zatim razmislite o tome šta želite da obučete ispod sakoa, jer ćete ga sigurno tokom zabave skinuti.

2. Haljina sa šljokicama

haljina sa šljokicama za doček nove godine

Šljokice su nezaboravni detalj novogodišnje noći, pa tako i haljine bogate njima možemo videti svake godine. Jednostavno, šljokice nikada ne izlaze iz mode kada je Nova godina u pitanju. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da odaberete boju i kroj haljine koji vam odgovara, jer na kraju svega, to je ono što će vas izdvojiti od drugih (šljokica). Ove godine dominiraju nijanse zelene, žute i ljubičaste!

3. Metalik haljine

metalik haljine za doček nove godine

Da, svi volimo šljokice, ali srebrne šljokice su uvek pogodak, tačnije – metalik haljine! Uvek su primetne i nekako baš idu uz najluđu noć. Opet je bitno da obratite pažnju na kroj, jer haljina mora biti po vašoj meri i model koji vama apsolutno najbolje pristaje.

4. Mini haljine

mini haljine za doček nove godine

Nije bitno da li idete na kežual žurku ili u restoran prve klase, bitno je dauz mini suknju ili haljinu imate dobre čarape. One su tu da upotpune vaš izgled, zato nemojte štedeti.

Naravno da to li ćete imati kratku crnu haljinu, crvenu ili haljinu neke druge boje, zavisi od onoga što vama stoji, ali čarape obavezno uparite sa njom i gledajte da budu kvalitetne, jer ako se zarozaju ili puknu, mogu vam pokvariti savršeni izgled.

5. Haljine od klasičnih materijala, ali elegantne

elegantne haljine za doček nove godine

Neke žene vole klasičnu eleganciju i to je super. Ne morate da se obučete klasično i da izgledate manje glamurozno. Uvek nakitom ili dobrom šminkom možete „razbiti“ jednostavnost.

Na kraju krajeva, nije bitno šta nosite, nego kako nosite. Za šta god da se odlučite, idite uspravne glave i ramena, nemojte da sumnjate u svoj šarm i lepotu. Vi ste savršeni i u haljini od 1.000 dinara i onoj od 1.000 evra.

Ovaj doček Nove godine je u potpunosti vaš!


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *