Aile – Porodica: NOVA serija koju morate gledati

Podeli

Aile odnosno Porodica je nova turska serija koja je počela 7. marta 2023. godine sa emitovanjem, a najava koja se ranije pojavila za seriju obećava mnogo. Priča o turskoj porodici sa one strane zakona i strasnoj ljubavi je ono što će biti radnja ove igrane serije.

aile 
porodica
turske serije 2023

Pored radnje čiji je sklop onaj koji većina publike voli, turska serija Aile ( Porodica) će nam posle dugogodišnje pauze, vratiti na male ekrane dobro znana stara lica – Serenay Sarikaye i Kivanč Tatlitug.  Seriju će snimati Show TV.

Turska serija Porodica će biti još jedna u nizu mafijaških serija koju potpisuje Ai Yapım! Podsetimo se, do sada su njihove serije Icerde (Iznutra), Cukur (Jama) i Uc Kurusa (Tri novčića), bile lepo prihvaćene od publike! Tačnije prve dve pomenute su doživele veliki uspeh, dok treća i nije prošla slavno, ali je i pored toga gledana. Οčekuje se da će serija Aile vratiti sjaj iz vremena Čukura Ai Yapim produkciji.

Kao što je pomenuto prethodno, tema turske serije Porodica je u mafijaškom stilu, tema koja je više desetina puta propraćena u serijama sa Bosfora. Ali treba da se napomene da je nova serija takođe originalna priča baš kao što su bile i  Uc Kurusu i Čukur. Aile će biti ispričana više kao priča koja će pratiti tradicionalni život u Turskoj sa dozom modernog načina življenja, ali sa stavljanjem porodice na prvo mesto.

Scenarista Porodice, po mnogima buduće hit serije, je Hakan Bonomoa, a reditelj Ahmet Katikisiz.

Radnja serije Aile – Porodica

Aile turska serija prati priču Aslana koji je iz velike i dobro poznate porodice Soykanlar i Devin, koja je psiholog.

Aslan vodi noćni klub i za sebe smatra da je iznad svega. Izuzetno je lukav čovek. Aslan je mračan i misteriozan lik, koji ne voli da mu se drugi mešaju u život. Devin je samostalna žena koja je predana svom poslu i bez obzira na sve probleme koje joj stvara, voli svoju rođenu sestru.

Jedan let za Istanbul, na kojem će biti Devin i Aslan, promeniće život dva glavna lika. Iako njihovo „upoznavanje“ u avionu nije ni slutilo da će se zbližiti, pre svega zbog toga što oboje ptiču iz tako reći „oštećenih“ porodica, ponuda Aslana da odbaci Devin sa aerodroma, pošto je red za taksi bio dug, menja živote ovo dvoje mladih ljudu.

Njih dvoje, iako stranci, podeliće neke od najtežih porodičnih tajni jedno drugom. Naime, Devin je sa aerodroma žurila da poseti sestru koja ima buntovničku narav i zbog te naravi je završila u bolnici. Aslan, ljudski, ali i zbog toga što Devin nije obična devojka, reši da propusti večeru svoje porodice povodom rođendana njegovog pokojnog oca.

Aslanova majka je žena koja je doslovno od svoje četvoro dece jedino zaljubljena u svog sina Aslana i za njega čini sve, pa tako i reši da se obračuna lično sa Aslanovom bivšom devojkom koja nije mogla da prihvati razlaz sa njenim sinom. Za nju je porodično okupljanje za stolom svetinja, a kada se njen mezimac ne pojavi za večerom povodom rođendana preminulog suprga i sazna da je to učinio zbog neke devojke, ona rešava da odmah sazna sve o dotičnoj.

Aslan i Devin posle neprespavane noći u bolnici zbog njene sestre izlaze na kratko jedno drugom iz života, međutim Devin reši da ipak treba ponovo da vidi Aslana, jer je ostavio snažan utisak na nju. Iako njihov izlazak izgleda idilično, budući da prati radnju od prefinjenog restorana do tipične svadbe srednje turske klase, završiće se teškim rečima koje će jedno drugom uputiti upravo zbog njihovih porodica.

Možda bi se tu ta priča i završila da Aslan nije uvideo da je neko pratio Devin i njega tokom izlaska i da nije posle svađe uhvatio dotičnog gospodina, za kojeg se ispotastavilo da ga je angažovala ni manje ni više već njegova majka. To sve menja u njegovoj glavi i on rešava da će u inat majci dovesti Devin za porodični sto.

Njen dolazak na porodičnu večeru će znato uticati na koncept Aslanove popularne porodice Soykanlar. Serija će preispitivati sa psihološke strane moralne vrednosti i vaspitanje koje nosi jedna porodica i da li je to ispravno ili ne, tako da će mnogi gledaoci moći da se identifikuju sa istom.

Trejler turske serije Aile 1. epizoda, možete pogledati OVDE.

Glumci serije Aile

Pored Serenay Sarikaye i Kivanc Tatlitug, u seriji glume i Nejat Isler, Canan Erguder, Ushan Cakir, Levent Ulgen, Emel Goksu, Nur Surer, Yusra Geiik… Većina glumaca vam je dobro znana, čak iako ih ne znate po imenima, ako pratite tursku filmsku i TV industriju, sa njima ste se susretali i pre. Naravno, tu je i nova mlada nada turske kinomatografije Yusra Gelik.

Kada će serija Aile početi da se emituje?

Serija Aile Porodica je trebalo da počne sa prikazivanjem na Dan zaljubljenih, 14.02.2023. u 20:00 po turskom vremenu, na Show TV. Međutim, zbog katastrofe koja je zadesila Tursku zbog nedavnih zemljotresa, prikazivanje svih serija je odloženo, a PREMIJERA je zakazana za 7. mart 2023. godine.

Da li će ova serija uspeti da prestigne gledanost serije Vodomar?

Mnogi se već klade na seriju Aile da će uspeti da prestigne gledanost trenutno najgledanije turske serije – Vodomar, o kojoj više možete saznati OVDE.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *