Bezgranična ljubav – sve o NOVOJ seriji

Podeli

Luda ljubav, tajne iz prošlosti i porodične drame dolaze zajedno u seriji koja obećava da će osvojiti srca gledalaca širom sveta. Bezgranična ljubav, u originalu Hudustuz Sevda, donosi nam napetu priču o Halilu Ibrahimu, čija sudbina će vas oboriti s nogu.

Bezgrančina ljubav - sve o NOVOJ seriji
Printscreen YouTube-@FOXTurkiye

Serija Bezgranična ljubav je televizijska poslastica koja dolazi iz produkcije MediaYapim, a iz magičnih ruku režisera Murata Ozturka i ispisana perom scenariste Bahadira Ozdenara. Pripremite se za fascinantno iskustvo za svet još neispričanih priča koje će vas osvojiti.

Radnja serije Bezgranična ljubav

Turska serija Bezgranična ljubav prati život Halila Ibrahima (Deniz Džan Aktiš), mladića koji je kao dete izgubio oca zbog krvne osvete. Kako bi izbegao opasnost, Halil je napustio svoje rodno mesto i sklonio se u Istanbul sa ostatkom porodice.

Nakon dve decenije, sudbina ga vraća nazad u selo. I Baš tamo, na mestu koje spaja prošlost i budućnost, on planira da nastavi svoj život i skrasi se sa Jasmin (Biran Daml Jilmaz). Međutim, njihova idila će biti ugrožena neočekivanim događajima, uključujući tajanstveni dolazak u njihove živote Zejnep (Miraj Daner) i razotkrivanje njenog porodičnog porekla, što će drastično izmeniti tok priče.

Ko glumi u seriji Bezgranična ljubav?

U glumačkom timu ove serije izdvajaju se talentovani glumci poput Deniza Džana Aktaša, Miraja Danera, Biran Daml Jilmaz, Esre Dermandžioglu, Buraka Sevinča, Asuman Dabak i Buraka Sergena, koji donose svoje sjajne izvedbe na ekranu.

Kad počinje sa prikazivanjem serija Bezgranična ljubav?

Turska serija Bezgranična ljubav premijerno će se prikazivati od 21. septembra u 20 časova po turskom vremenu na FOX turskoj televiziji.

Gde možete gledati online Bezgraničnu ljubav?

Kada serija Bezgranična ljubav počne sa emitovanjem i postane dostupna na domaćim platformama za gledanje turskih serija, mi ćemo ažurirati ovaj tekst kako biste bili u toku sa time gde možete da gledate pnline Bezgraničnu ljubav.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *