Bridžerton Treća sezona: Datum izlaska, glumačka postava i sve što znamo

Podeli

Serija koju smo svi zavoleli na Netflix platformi Bridžerton, u originalu Bridgerton, osvojila nas je svojom intrigantnom pričom i raskošnom produkcijom. Prva sezona nas je očarala, svaka scena je izazvala iščekivanje i ostavila nas bez daha. Druga sezona Bridžetona takođe je zasijala svojim uspehom, isto kao i zasebna serija posvećena kraljici Šarlot. Tako da svi očekuju da će i treća sezona biti bez mane.

Bridžeton Treća sezona: Datum izlaska, glumačka postava i sve što znamo
Zvanični posteri prve i druge sezone serije Bridžeton

Serija Bridžerton je adaptacija serijala romana spisateljice Džulije Kvin. Svaka knjiga fokusira se na priču jednog od članova plemićke porodice Bridžerton, što dodatno produbljuje svet i likove.

Šta je to što Bridžerton seriju čini drugačijomsličnih?

Ono što posebno izdvaja seriju Bridžerton je inkluzivnost. Serija prikazuje plemiće Londona od pre nekoliko vekova koje tumače glumci različitih rasa.

Ovaj aspekt čini seriju jedinstvenom, pružajući osvežavajući prikaz različitih kultura i likova. Bridžerton ne samo da priča priče različitih karaktera, već i ruši predrasude i „staro nepisano pravilo“ da samo pripadnici bele rase mogu glumiti plemiće na evropskim dvorovima.

Kreirao ju je Kris Van Dusen, a radnja se dešava u Londonu nekoliko vekova unazad. Glavna tačka radnje je period kada se mladi plemići predstavljaju društvu, ulazeći tako u visoki sloj londonskog društva.

Radnja serije Bridžerton u trećoj sezoni

Treća sezona serije Bridžerton će se usredsrediti na ljubavnu priču između Penelope Ferington i Kolina Bridžertona.

Penelopa Ferington (Nikol Koflan) je konačno odlučila da prekine sa dugogodišnjom plantonskom ljubavi prema Kolinu Bridžertonu (Luk Njutn), nakon što je čula njegove ponižavajuće reči o njoj u drugoj sezoni.

Zbog toga je odlučila da okrene novi list i uda se, tražeći partnera koji će joj pružiti dovoljno slobode da nastavi svoj dvostruki život kao Gospođa Tračara (Zviždaljka), koja anonimno otkriva tračeve visokog društva i tako razbuđujući znatiželju celog Londona. Iako se trudi, nedostatak samopouzdanja dovodi do dramatičnog neuspeha u njenim naporima da pronađe bračnog partnera.

U isto vreme, Kolin se vratio sa letnjih putovanja. On se promenio i puca od sampouzdanja. Međutim, oseća se obeshrabrenim kada shvati da ga Penelopa, osoba koja ga je uvek cenila takvog kakav jeste, sada ignoriše. Njegova želja da povrati njihovo prijateljstvo dovodi ga do ponude da pomogne Penelopi da stekne samopouzdanje kako bi pronašla svog supruga ove sezone. Ali kako njegovi saveti počinju preterano da funkcionišu, Kolin se suočava sa pitanjem da li su njegova osećanja prema Penelopi možda dublja od prijateljskih?

Ono što dodatno otežava Penelopinu situaciju je njen sukob sa Eloiz (Klaudija Džesi), koja je pronašla novog najboljeg prijatelja. Penelopina sve izraženija prisutnost u visokom društvu čini joj sve teže da sačuva svoj tajni identitet kao Gospođe Tračare.

Ko će glumiti u seriji Bridžerton u trećoj sezoni?

Većina omiljenih glumaca će se vratiti u treću sezone serije Bridžerton. Gledaćemo Klaudiu Džesi, Luka Tompsona, Luka Njutn, Džonatana Bejlia, Simon Ešli, Nikol Koflana, Poli Vokera, Besi Kartera, Hariet Kejns, Adjoa Andu, Golda Rošivela, Rut Džemel, Daniel Fransis, Sam Filips, Džejms Fun i Hanu Nju.

Nažalost, Fibi Dajnevor, čija je uloga Dafni, vojvotkinje od Hejstingsa, briljantno obasjala prvu sezonu, neće se vratiti u trećoj sezoni. Pitanje koje sada lebdi u vazduhu jeste hoće li njen voljeni Simon, tumačen od strane Regé-Jean Pagea, biti deo treće sezone? Međutim, s obzirom na to da Simon nije bio prisutan ni u drugoj sezoni, čini se da je verovatnoća da ćemo ga ponovo videti u trećoj sezoni vrlo mala.

Kada će krenuti sa prikazivanjem Bridžerton treća sezona?

Prva sezona serije Bridžerton premijerno je prikazana na Netflixu 25. decembra 2020. godine. Nakon uspeha prve sezone, januara 2021. godine doneta je odluka o drugoj sezoni, koja je premijerno prikazana 25. marta 2022. godine.

U aprilu 2021. godine, Netflix je obavestio javnost da će popularna serija Bridžeton imati i treću i četvrtu sezonu.

Iako tačan datum početka prikazivanja treće sezone još uvek nije potvrđen, fanovi širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da se vrate u svet Bridžertona. Kako bi nas dodatno intrigiralo, Netflix će verovatno objaviti trejler nekoliko meseci pre premijere, a mi ćemo vas obavestiti čim saznamo više detalja.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *