Čvor – Turska detektivska senzacija na Amazon Prime

Podeli

Spremite se za neverovatan triler koji će vas odvesti duboko u svet tajni i intriga – Čvor. Ova turska detektivska serija, koja će uskoro stići na Amazon Prime video, donosi neverovatno napetu radnju u kojoj se časna žena bori koji pravac treba da odabere u jednom od najužasnijih trenutaka u njenom životu.

Čvor - Tursku detektivsku senzaciju na Amazon Prime
Screenshoot Instagram-berguzarkorel

Sa scenarijem autora Hilala Jildiza, Nazli Sunlu Kačana i Jekte Toruna, producentom Onurom Guvenatamom i režijom Džana Ulkaia, Čvor obećava da će biti nezaboravna serija za sve ljubitelje misterija. Zaronite s nama dublje u ovu uzbudljivu seriju, gde će se čvorovi sudbina razvezivati, a tajne otkrivati.

Produkcija turske serije Čvor je pripala OMG Picutres, a serija će imati ukupno 8 epizoda.

Radnja turske serije Čvor

Neslihan Turhan, sjajna novinarka čija harizma osvaja srca gledalaca, vodi popularnu emisiju Istina je jedna. Njena posvećenost istini i nepokolebljiva moralnost postavljaju je na sam vrh, dok se bavi slučajevima nestalih osoba i nerazjašnjenim zločinima. Njenim gledaocima donosi svetlo nade i pravde u najmračnijim trenucima.

Međutim, Neslihanin svet se neočekivano ruši kada njen jedini sin, Džan, bude optužen za ubistvo njene bliske prijateljice Lejle. Ova šokantna situacija stavlja je pred najveći životni izazov. Neslihan se suočava sa raskrsnicom koja će je prisiliti da izabere između svojih moralnih principa i majčinskog instinkta.

S jedne strane, postoji pritisak da svog sina preda pravdi kako bi očuvala svoj integritet i pokazala da nikome neće dozvoliti da izbegne odgovornost, čak ni sopstvenom detetu. S druge strane, majčinski instinkt neumorno kuca u njoj, terajući je da razmotri svaku mogućnost zaštite svog sina.

Turska serija Čvor će nas provesti kroz lavirint emocija i dubokih moralnih pitanja. Gledaoci će pratiti Neslihaninu borbu za istinu, pravdom i porodičnom vezom, dok će se suočavati s teškim izborima koji će je staviti na probu kao nikada pre. Ova serija će istražiti granice ljudske vernosti, postavljajući pitanje šta biste vi učinili u situaciji kada se suočite s nemogućim izborom između ljubavi i pravde.

Ko glumi u turskoj seriji Čvor?

Glavna uloga serije Čvor je pripala Berguzar Korel, poznatoj po svojoj izvanrednoj ulozi u seriji Šeherezada, gde je briljirala u glavnoj ženskoj ulozi. Za potrebe nove serije, Berguzar se rešila na promene. Ofarbala je svoju tamnu kosu u plavo i skratila je u moderni paž, čime je napravila osvežavajući i, slobodno možemo reći hrabar izgled.

Pored nje, u seriji igraju i talentovani glumci Džaner Džindoruk i Serkan Altunorak, koji će zajedno sa Berguzar Korel doneti dubinu i autentičnost likovima u turskoj seriji Čvor.

Kada ćemo moći da gledamo tursku seriju Čvor?

Serija će svoju premijeru imati na Amazonovoj Prime platformi tek 2024. godine. S obzirom na dinamičnu prirodu industrije zabave, molimo da budete strpljivi i pratite nas za najnovije vesti o datumu premijere. Kada budemo raspolagali novim informacijama o tačnom datumu prikazivanja, ažuriraćemo ovoj tekst kako biste pravovremeno saznali sve detalje o dolasku ove izvanredne serije.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *