Kendi Dusen Aglamaz  – još jedna letnja turska serija

Podeli

Kendi Dusen Aglamaz, odnosno u slobodnom prevodu Kad padneš ne plači ili kako su je naši u slobodnom prevodu preveli Krivi sebe, je nova letnja turska serija koja će se prikazivati na TRT 1. Uzbudljiva priča i miks talentovanih i iskusnih glumaca je ono zašto ćete sigurno zavoleti ovu seriju.

Kendi Dusen Aglamaz  - još jedna letnja turska serija
YouTube/ΤRΤ1

Scenario serije Kendi Dusen Aglamaz napisao je odličan dvojac Gulbike Sonaj Ute i Tuna Kıjgı. Producent nove letnje serije koja će se prikazivati na TRT1 je Nazlı Hepturk, dok je režiju serije preuzeo veliki Emre Kabakušak. U rediteljskoj fotelji se nalazi Inči Balabanoglu.

Ovo je prava romantična komedija koja će vas nasmejati do suza.

Radnja serije Kendi Dusen Aglamaz – Kad padneš ne plači – Krivi sebe

Radnja serije Kendi Dusen Aglamaz, odnosno Kad padneš ne plači, prati priču lepe, pomalo sebične devojke, Alize koja je izgubila majku na dan kada se rodila. Zbog tog nemilog događaja postala je očeva mezimica, kojoj su bile ispunjavale sve želje i on je nesvesno uspeo da previše razmazi svoju jedinicu.  

Iako je živela u nekom svom svetu, da ne kažemo balonu sreće, u kome je ona centar univerzuma, njen život se naglo menja kada njen otac reši ponovo da se oženi. Kako je taj očev korak napravio ogroman „zemljotres“ u njenom savršenom univerzumu, ona reši da se uda.

Naime, njen plan je bio da sklopi lažan brak sa muškarcem kojeg njen otac nikako ne bi odobrio. Međutim, stvari se neće odvijati prema planu koji je lepa Alize napravila.

Pogledajte trejler za seriju Kad padneš ne plači ili Krivi sebe:

Kendi Dusen Aglamaz – glumci

Glumačka postava serije Kendi Dušen Aglamaz, odnosno Kad padneš ne plači, je savršeni miks iskusnih glumaca koji su ostavili svoj trag u turskoj istoriji igranog TV programa, ali i novih mladih nada koji svoj put tek krče ka vrhu.

Neka od imena koja će se naći u pomenutoj seriji su sledeća: Hakan Jılmaz, Selen Sojder, Ejlul Tumbar, Enes Kočak, Berat Jenilmez, Sema Čejrekbašı, Jigit Kalkavan, Sait Genaj, Beste Jaralı, Çagla Boz i Jigit Kaan Jazıcı.

Kada počinje da se prikazuje serija Kendi Dusen Aglamaz – Krivi sebe?

Letnja turska serija Kendi Dusen Aglamaz počela je da se prikazuje u četvrtak 22.06.2023. na TRT 1 kanalu od 20:00 časova.

Gde možete gledati online tursku seriju Kendi Dusen Aglamaz?

Turska serija Kendi Dusen Agalmaz možete gledati na nekoj od online platformi za turske serije.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *