Ko je Toni Bijelić?

Podeli

Iako je njegovo rodno mesto glavni grad Austrije, Toni Bijelić je rodom iz sela nadomak Banja Luke. Selo Šimići teritorijalno pripada banjalučkoj opštini i prema podacima popisa stanovništva iz 2013. godine, u njemu je živelo tek stotinak stanovnika.

Ko je Toni Bijelić?
Printscreen Instagram/tonibijelic

Antonije Toni Bijelić je široj javnosti poznat kao muž Dragane Mirković, naše poznate pevačice, iako je njegova poslovna karijera takođe vredna pažnje.

Čime se bavi Toni Bijelić?

Njegovo osnovno zanimanje nije poznato široj javnosti, budući da ovaj poznati biznismen posluje u više sfera. Jedna od kompanija koja se vezuje uz njegovo ime svima je dobro poznata.

Naime, Toni Bijelić je dovođen u vezu sa kompanijom „Majbah“, koja je nadaleko poznata u oblasti autoindustrije.

Isto tako se na brojnim sajtovima mogu pročitati i informacije da posluje u građevinskoj delatnosti, a dobro je poznato da su Dragana Mirković i Toni Bijelić vlasnici jedne televizije. U pitanju je televizijska kuća koja nosi naziv DM SAT.

Muž Dragane Mirković

Već smo pomenuli da je Toni Bijelić svima poznat kao muž Dragane Mirković, te se o njemu i njegovom životu uglavnom mogu pronaći samo šture informacije.

Ipak, nema sumnje da su Toni i Dragana privukli pažnju mnogih svojom pristojnošću i ponašanjem, budući da godinama unazad nisu skretali pažnju na sebe ni na koji način.

Poznato je da Dragana Mirković i Toni Bijelić iz dugogodišnjeg braka imaju i dvoje dece.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *