Koji je najbolji aqua park u Srbiji?

Podeli

Među brojnim akva parkovima, kojih sve više ima u Srbiji, ima onih sa skromnijom ponudom, ali i onih koji će učiniti da se osećate kao da ste posetili neki svetski poznat aqua park.

Sand city aqua park
KKZ

Prvih sedmica juna meseca 2024. godine, na nešto više od 50 kilometara udaljenosti od Beograda otvoren je Sand city aqua park. I po svemu sudeći, biće to zaista najbolji aqua park u Srbiji.

Gde se nalazi Sand city aqua park?

Budući da se nalazi na samom obodu Deliblatske peščare, koja je od 1977. godine okarakterisana kao specijalni rezervat prirode, to i Sand city aqua park opravdava svoj naziv.

Čim se prođe vikend naselje Devojački bunar, nakon par stotina metara nailazi se na Sand city aqua park.

Oko 50 kilometara deli ovaj akva park i glavni grad naše zemlje, dok se granica sa susednom Rumunijom nalazi na oko 60 kilometara udaljenosti.

Put do ovog akva parka iz Beograda posve je zanimljiv, a obilje zelenila koje se duž puta proteže, čini da se u putovanju zaista uživa. Ništa manje, doduše nego i u sadržajima koje nudi Sand city aqua park.

Sand city aqua park
KKZ

Sand city aqua park

Uz brojne atrakcije namenjene najpre mališanima, Sand city aqua park se izdvaja kao najbolji i iz drugih razloga.

Temperatura vode u bazenima je prijatnih 24,5 stepeni Celzijusove skale.

Posetiocima su na raspolaganju i dva bazena, čija se dubina kreće između 140 i 170 centimetara.

Takođe, postoji i deo sa fantastičnim, otvorenim i zatvorenim toboganima.

Uz sve to, parking prostor ispred Sand city aqua parka je sasvim dovoljan za brojne posetioce, kojima se nude i drugi dodatni sadržaji, poput kafića i restorana, u kojima se može za pristojnu sumu novca uživati u različitim pićima, pici, specijalitetima sa roštilja i drugim gastronomskim specijalitetima. Takođe, tu su i kiosci sa kuvanim kukuruzom, sladoledom…

Sand city aqua park
KKZ

Sand city aqua park – cene

Prvo što mnogima koji žele da posete neki akva park pada napamet jeste da je to skupo. Istini za volju, treba imati na umu da je poseta bilo kom akva parku posve drugačija nego poseta nekom gradskom bazenu.

Kada su u pitanju cene u Sand city aqua parku, možete da odahnete, jer su one i više nego pristojne.

Pa idemo redom…

  • 1.200 dinara je cena individualne karte za odrasle svakog radnog dana
  • 800 dinara je cena individualne karte za decu svakog radnog dana
  • 1.500 dinara je cena individualne karte za odrasle u dane vikenda
  • 1.000 dinara je cena individualne karte za decu u dane vikenda
  • 800 dinara je cena poluindividualne karte za odrasle svakog dana tokom sedmice
  • 500 dinara je cena poluindividualne karte za decu svakog dana tokom sedmice

*Deca uzrasta do 3 godine, odnosno visine između 100 i 150 cm ne plaćaju ulaznicu.

*Radno vreme Sand city akva parka je od 10 do 19h svakog dana tokom sedmice.

Sve informacije o cenama ulaznica i paketima karata za Sand city aqua park možete pogledati na zvaničnom sajtu, na LINKU.

Pristupačne su i cene u ugostiteljskim objektima, pa tako u trenutku pisanja ovog teksta (juni 2024. godine) cena najma ležaljke iznosi 100 dinara, dok su cene hladne nes kafe i gaziranih napitaka po 200 dinara.

Što se hrane tiče, pored toga što je sveža i vrlo ukusna, ona je posetiocima na raspolagnju po pristupačnim cenama.

Sand city aqua park
KKZ

Zašto je Sand city aqua park najbolji?

Pravo osveženje među sadržajima takve vrste u našoj zemlji je i Sand city aqua park. Razloga zbog kojih se zaista može okarakterisati kao najbolji nije malo.

Počev od toga da je sve podređeno uživanju posetilaca, preko ljubaznosti osoblja, pa do brojnih sadržaja koji su na raspolaganju, a uz cene, koje se mogu smatrati pristupačnima kada se uzme u obzir kvalitet i ponuda, svakako su sasvim dovoljni razlozi da se Sand city aqua park nađe u vrhu u našoj zemlji.

Svemu tome treba dodati i činjenicu da je domaćinski odnos, što bi se reklo, vidljiv na svakom koraku. Zato nemojte biti iznenađeni ako vam vlasnik akva parka lično priđe, ljubazno se predstavi i pita da li je sve u redu. Nema sumnje da se to danas zaista retko sreće i da je upravo to jedan veliki plus ovom akva parku.

I zato, ako niste do sada imali prilike da otkrijete lepotu ovog akva parka, razmislite! Poseta Sand city aqua parku je idealan način da sa porodicom i prijateljima provedete dan na nastvarno lepom mestu.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *