Kopuk: Odmetnik još jedna serija koju ćete zavoleti

Podeli

Kopuk, u prevodu Odmetnik, je još jedna serija sa Bosfora koju ćete zavoleti. Ovo je životna drama u kojoj je lokalni patriotizam prikazan na jedan dirljiv i pre svega iskren način. Ako tome dodamo sjajan tim mlađe turske glumačke generacije, očekivanja za ovaj projekaat su velika.

Kopuk: Odmetnik još jedna serija koju ćete zavoleti
Zvanični plakat serije Kopuk – Odmetnik

Nova turska serija nije imala gledanost kakva se očekivala posle prve epizode, ali mnogi smatraju da to neće uticati na njeno prikazivanje. Sjajna ekipa mladih glumaca, dirljiva priča i odlična produkcija će sigurno naći put da osvoje sve kraj malih ekrana.

Radnja serije Kopuk – Odmetnik?

Turska serija Kopuk, odnosno Odmetnik, je priča o hrabrom Ferhanu, modernom Robinu Hudu. Naime, on uzima šta god može od korumpiranih zvaničnika i prevaranata, ne bi li pomogao siromašnoj deci iz njegovg kraja da se školuju i prežive, baš ono što su roditelji te dece učinili za njega.

Ferhan, nekada siroče koje je pronašlo utočište na ulici, gde ga je zajednica uzela pod svoje krilo. Kada je odrastao, pokušao je da im se oduži na svoj način.

Prekretnica u njegovom životu dešava se tragičnom smrću tinejdžera u mahali, što dovodi u pitanje Ferhanove ideale i značajno utiče na njegov ljubavni život. Devojka u koju je zaljubljen pripada porodici odgovornoj za smrt dečaka i to ga razdire. Bez obzira na ljubav, on kreće u osvetu, ali ne krvnu.

Preuzimajući identitet advokata Orhana, Ferhan se upušta u složene odnose sa Mujde, ženom koju voli, i Ipek, naslednicom povezanom sa kriminalnom grupom koja prete njegovoj zajednici. U svetu gde ljubaznost često ima posledice, Kopuk duboko istražuje koliko će čovek ići da zaštiti svoje najmilije i suprotstavi se nepravdi.

Ko glumi u turskoj seriji Kopuk – Odmetnik?

U novoj turskoj seriji Kopuk glavne uloge tumače talentovani glumci mlađe generacije. Kan Jıldırım je oživeo lik glavnog junaka serije – Ferhana, dok se Seraj Kaja odlično snašla kao stidljiva i ljupka Mujde. Lik oštre naslednice poslovne imperije Ipek oživela je Biran Damla Jılmaz. Njihova sjajna interpretacija likova je ono zašto ćete zavoleti ovu seriju.

Gde da gledate online sa prevodom Kopuk?

Turska serija Kopuk, odnosno Odmetnik, dostupna je na platformi za gledanje serija sa Bosfora – Turske serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *