Korpa za veš – serija o laži i ljubavi

Podeli

Uskoro nam stiže nova turska serija Korpa za veš, u originalu Kiril Sepeti. Veličanstvena glumačka postava, radnja isprepletana lažima i ljubavlju, ali i iskrenim prijateljstvima, je ono što ovu seriju čini drugačijom od drugih.

Korpa za veš - turska serij o laži i ljubavi
Screenshoot: Fox TV – Youtube

Serija će se prikazivati na turskom FOX TV kanalu i pomenuti gigant veruje da će baš sa Korpom za veš privući veliki broj gledalaca kraj malih ekrana.

Radnja serije Korpa za veš

Radnja serije Korpa za veš odvija se u prestižnom delu Istanbula, gde žive imućni poslodavci i njihove predane kućne pomoćnice. Serija nam prikazuje živote ovih dveju društvenih grupa, čiji putevi postaju isprepletani na neobičan način.

Kroz životne priče glavnih likova, serija istražuje duboku složenost društvenih sukoba i nesavršenosti koje kriju. Dok se svet poslodavaca čini bogatim i bezbrižnim, ispostavlja se da su i oni opterećeni tajnama i lažima. Sa druge strane, kućne pomoćnice se suočavaju sa svojim vlastitim izazovima i teškoćama, ali istovremeno pokazuju snagu i odlučnost da sve to prevaziđu.

U suštini, Korpa za veš je priča o tri izuzetne žene čiji se životi isprepliću na način koji će ih ujediniti, uprkos društvenim razlikama i preprekama koje se nalaze na njihovom putu. Serija će nam prikazati svet ispunjen ljubavlju, tajnama i lažima, otkrivajući duboke emocije i složene odnose među likovima.

Ko glumi u seriji Korpa za veš?

Glumačka postava serije Korpa za veš zadivljuje i obećava gledaocima nezaboravnu seriju na malim ekranima. Sastavljena je od istinskih umetnika koji će oživeti likove i priču na način koji će ostaviti dubok trag na sve nas.

U seriji Korpa za veš ćemo videti talentovanu Ajaču Bingol, Džeren Moraj, Džansu Tosun, Alejnu Ozdgečer, Serkaj Tutundžu, Bestemsu Ozdemir, Deniz Sarikaš, Nihan Doga, Serhat Kilič, Devrim Jakut, Aydan Sener, Gozde Seda Altuner, Melisa Dongel, ali i velikog, možda i najvećeg među svima njima, Halila Ibrahim Džejlana.

Kad počinje sa prikazivanjem Korpa za veš i gde da je gledam online?

Serija počinje sa prikazivanjem 24.09.2023. na turskom Fox TV. Čim se serija pojavi na nekim od portala za gledanje turskih serija, mi ćemo ovaj tekst ažurirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *