Kraljica – još jedna serija koju ćete obožavati

Podeli

Kraljica, u originalu Kraliçe, je nova serija koja će se uskoro emitovati na turskom Kanalu D, u produkciji Mednove. Koja je radnja serije, ko su glavni glumci i iz koje serije je adaptirana? Odgovore na sva pitanja dobićete u daljem tekstu.

Kraljica - još jedna serija koju ćete obožavati

Glavni glumci nove serije sa Bosfora biće Burdžu Ozberk i Gokhan Alkan. Režiser ove turske serije je Dževdet Merdžan, poznat kao režiser mnogih nama poznatih serija, a među istim najpopularnija Surov Istanbul.

Najava serije

Dugo očekivana prva epizoda serije Kraljica:

https://youtu.be/z7te6Pg8Vyk

Da li je serija adaptacija?

Da, turska serija Kraljica je adaptacija američke serije Queen Sugar koja se emitovala od 2016. do 2022. godine.

Radnja turske serija Kraljica

Serija govori o životu supruge jednog od najpoznatijih košarkaša u zemlji koji je umešan u veliki skandal.

Dve sestre, Zejnep i Deniz, i njihov brat Ali žive različite živote. Ali, koji je upravo izašao iz zatvora, pokušao je da ponovo uspostavi odnos sa svojim malim sinom. Zejnep je uspešna novinarka. Deniz je udata za poznatog košarkaša Ateša i živi mnogo boljim životom od svog brata i sestre.

Njih troje će se ponovo spojiti nakon očeve smrti koji je ceo svoj život proveo na farmi i od toga napravio porodičan posao. Zejnep, Deniz i Ali moraće da se suoče sa mnogim preprekama dok upravljaju ovom farmom koju su nasledili od oca, ali i da njih troje jedno drugo razumeju i prihvate sa svim manama i

Glumci

Lik Ateša oživeće Gokhan Alkan, a Burdžu Ozberk će biti Deniz. Ova dva lika su ujedno i glavni likovi u ovoj turskoj seriji. Selim Šekerći igraće Zejnap, a lik Alija oživeće Ozgun Karaman. Pored njih u seriji će igrati i Gondža Vuslateri.

Glavne glumce serije smo imali više puta prilike da gledamo u raznim tv projektima, tako da ni najmanje ne sumnjamo da će i ovaj izvesti na pravi put.

Kada počinje sa emitovanjem serija Kraljica?

Turska serija Kraljica, koja je adaptacija američke serije Queen Sugar, počela je sa emitanjem na Kanal D 22.03.2023. godine od 20:00 časova po turskom vremenu.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *