Leto kada sam postala lepa – druga sezona je tu

Podeli

Druga sezona serije za mlade Leto kada sam postala lepa, u originalu The Summer I Turned Pretty, donosi nam susret s ljubavnim trouglom između Bele (Lola Tung) i braće Konrada (Christopher Briney) i Džeremija (Gavin Casalegno).

Leto kada sam postala lepa – druga seznoa je tu
Leto kada sam postala lepa, zvanični plakat serije

Serija Leto kada sam postala lepa je adaptacija istoimene tinejdžerske trilogije spisateljice Dženi Han, čije će drugo poglavlje, Nije leto bez tebe, poslužiti kao inspiracija za nastavak igrane serije.

Inače, autorki Han ovo nije prvi put da se njeni romani ekranizuju. Triologija Svi momci koje sam volela je pre nekoliko godina osvojila srca mladih širom sveta. Filmove je napravila poznata striming kompanija Netflix.

Radnja druge sezone serije Leto kada sam postala lepa

Prema drugoj knjizi, smrt Suzane izaziva razdor u odnosu između Bele i Konrada, dok oboje prolaze kroz tešku tugu zbog tragičnog gubitka. Bela se ponovo sastaje sa Džeremijem kako bi pronašla nestalog Konrada, a njihova potraga ih vodi do letnje kuće. Tokom ovog putovanja, Belina osećanja prema Džeremiju postaju sve jača, ali ono što je najvise zbunjuje je to što njena osećanja i prema Konradu postaju jača.

Belina psihološka borba o tome koji od braće je njena prava ljubav glavna je tema druge sezone serije.

Ko su novi glumci, a koji glumci se neće vratiti u drugu sezonu serije Leto kada sam postala lepa?

U drugoj sezoni, seriji se pridružuju i poznata glumačka imena Elsa Fišer i Kajra Sedžvik, što će dodatno obogatiti priču. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se njihovi likovi uklopiti u ovu intrigantnu priču.

Jedno od najzanimljivijih pitanja koje muči mnoge jeste hoće li se Suzana vratiti? Autorka Dženi Han je otkrila da su planovi serije da istraže priču o Suzani pre njene smrti, između prve i druge knjige. Ipak, scenaristkinja još uvek nije potvrdila hoće li se lik Suzane pojavljivati u više scena kroz flešbekove. Nema sumnje da će to svakako biti veliko iznenađenje za sve fanove serije.

Međutim, jedna glumica neće se vratiti u drugu sezonu. U aprilu 2023. godine, Mini Mills je saopštila da se neće vratiti kako bi igrala lik Šajli. Iako će nedostajati njen lik, sigurno je da će nova sezona i dalje biti ispunjena intrigama, ljubavnim zapletima i emotivnim trenucima koji su obeležili prvu sezonu.

Ukratko, druga sezona serije Leto kada sam postala lepa donosi nam nastavak romantične priče i intrige između Bele i braće Konrada i Džeremija. Sa novim likovima i mogućim povratkom Suzane kroz flešbekove, ova sezona će svakako oduševiti fanove. Iako će nedostajati lik Šajli, serija će i dalje pružiti zanimljivu i uzbudljivu priču koja će nas držati prikovane za ekrane.

Gde mozete gledati online seriju Leto kada sam postala lepa?

Serija Leto kada sam postala lepa nalazi se na Amazon Prime platformi za online gledanje filmova i serija.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *