Moj greh  – film koji smo dugo čekali 

Podeli

Film Moj greh uskoro dolazi na poznatu striming platformu! Ova dirljiva ljubavna priča, inspirisana zanosnim istoimenim romanom (u originalu: „Culpa Mía„, engleski naziv filma je My Fault), koji je delo autorke Mercedes Ron.

Moj greh  - film koji smo dugo čekali 

Moj greh je prvi deo neodoljive trilogije Greh, koja je već osvojila srca mladih širom sveta. Druga dva dela pomenute triologije su Njegov greh i Naš greh. Ova triologija je promenila život Mercedes Ron, ponosnoj Argetinki, koja ima i španski pasoš.

Triologija Greh je prodata u više od deset miliona primeraka širom sveta. Baš zbog toga su romani Mercedes Ron postali svetski izdavački fenomen.

Još fascinantnija je činjenica da pomenuta priča, koja je pretočena u roman, ima više od 75 miliona čitalaca na Wattpad platformi!

Moj greh/ Culpa Mia–radnja filma

Noa je mlada devojka koja je primorana da napusti svoj rodni grad, svog momka i svoje prijatelje da bi se preselila u vilu gospodina Lestera, novog i bogatog muža njene majke Rafaele.

Pored raskošnog života ona dobija još i zanosnog, ali i arogantnog, polubrata Nikolasa. Njih dvoje su sušta suprotnost. Naime Nikolas voli tuče, kockanje i ilegalne trke. Njena haotična prošlost i njegova burna sadašnjost neće ih sprečiti da se izgube u svetu najlepših emocija čiste i prave ljubavi.

Strah da će biti otkriveni neće nadmašiti njihovu neodoljivu želju. Zabranjena romansa između Nika i Noa će svakog osvojiti na prvo gledanje.

Roman Moj Greh

Roman Moj Greh je izdat i u Srbiji. A izdala ga je poznata izdavačka kuća Vulkan.

Ko su glumci filma Moj Greh/Culpa Mía?

U filmu glume Gabriel Guevara, Nicole Wallace, Ivan Sanchez, Victor Varona, Marta Hazas, Ivan Massague i mnogi drugi.

Domino Gonzalez je reditelj filma Moj Greh, dok scenario potpisuje, pored pomenutog Domina Gozaleza i romanopisac, Mercedes Ron . Producenti filma su Carolina Bang i Aleks de la Iglesia. Film je snimljen uz pomoć produkcijske kuće Pokeepsie Films.

Kada je zakazana premijera filma Moj greh?

Moj greh će biti dostupna na Amazon Prime Video platformi 8. juna 2023. godine.

Pogledajte trejler za film Moj greh:


Podeli

1 коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *