Najbolje srpske serije za 2022. godinu

Podeli

Srpske serije za 2022. godinu su cele porodice držale kraj malih ekrana. Smejali smo se i plakali uz iste, učili o nekim prošlim vremenima, našli nove miljenike među glumcima… Bez sumnje, serije koje smo gledali ove godine, ostavile su dubok trag u našem srcu.

Najbolje srpske serije za 2022. godinu
Pexels

Kada pričamo o domaćim serijama iz 2022. godine, treba da ih podelimo u dve grupe. One koje su počele sa prikazivanjem 2022. i one koje su nastavile uspešno da se prikazuju od nekih narednih godina.

Koje smo serije počeli da gledamo 2022. godine?

Domaće serije koje su počele sa prikazivanjem 2022 godine su Bilo jednom u Srbiji koja je nastala iz istoimenog igranog filma. Režiju potpisuje Petar Ristovski, a među istaknutim glumcima su svakako Viktor Savić, Nemanja Opiverić i Radovan Vujović, ali i Teodora Ristovska, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

Treba pomenuti i tinjdžersku senzaciju Blok 27, zatim delo Predraga Gage Antonijevića i Igora Đorđevića – Bunar, a tu su i Zbornica, tv novela Mala Supruga  po romanu Mir-Jam, zatim Čudne ljubavi i druge.

TV serije koje su nastavljene sa prikazivanjem 2022 godine

Ostvarenja koja smo 2022. godine nastavili da gledamo su: Ubice mog oca, Tajna vinove loze, Dinastija, Kolo sreće, Igra sudbine i druge. Svaka od navedenih je zabeližila dobru gledanost, tako da ih možemo očekivati i naredne godine sa novim zapletima.

Mnoge od njih možete odgledati i online na nekom od striming sajtova.

Da li neka od serija obara rekorde?

Iako su neke od serija 2022. zaista okupile veliki adutroijum ispred malih ekana, ne veruje se da će ni jedna od navedenih serija u ovom tekstu moći da obori rekord koji je postigla nekada serija Bolji život, recimo.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *