Poslednji poziv za Istanbul – na Netflixu

Podeli

Poslednji poziv za Istanbul je novi turski film koji možete gledati na popularnoj platformi Netflix. Ovaj film dolazi od scenariste filma Dar i reditelja serije Zaštitnik.

Novi turski film je prava romantična drama u koju ćete se zaljubiti ovih hladnih dana.

Poslednji poziv za Istanbul - na Netflixu
Zvanični plakat filma

Radnja filma Poslednji poziv za istanbul?

Serin i Mehmet, dvoje putnika koji su se sreli „slučajno“ na aerodromu tokom svojih putovanja iz Istanbula za Njujork, neočekivano se nađu uvučeni u vrtlog nezaboravne večeri ispunjene uzbuđenjem, žudnjom i iskušenjem u srcu velikog grada Njujorka. U tom trenutku, dok dele najmagičnije trenutke svojih života, suočavaju se sa unutrašnjim sukobom, jer oboje nose teret već postojećih brakova.v Tako barem izgleda…

Dok istražuju misterije i lepote grada, Serin i Mehmet postaju deo priče koja ih vodi kroz lavirinte osećanja, postavljajući ih pred izazov da razumeju granice svojih sopstvenih emocija, vernosti i želja, dok se suočavaju sa realnošću da njihova srca kipte, a duše se bore za ravnotežu između prošlosti i mogućnosti novih puteva u budućnosti.

Kivanč Tatlitug, koji je glumačkim umećem već osvojio srca publike širom sveta, oživljava Mehmeta pre svega svojom harizmom i časnim karakterom. Sa druge strane, Beren Sat, sa neospornim talentom i emotivnim izrazom, u liku Serin donosi suptilnost i snagu, očaravajući gledaoce svojom izvedbom. Njihova zajednička hemija na ekranu obećava da će doneti izuzetnu emotivnu dinamiku i dubinu ovom romantičnom ostvarenju.

Ko glumi u Poslednjem pozivu za Istanbul?

Kivanč Tatlitug i Beren Sat tumače uloge Mehmeta i Serin u novom turskom filmu Poslednji poziv za Istanbul na Netflix platformi.

Pored Kivança Tatlituga i Beren Sat, film takođe uključuje izuzetnu glumačku postavu koju čine Džon Bradford, Nikima Bruks, Anđela Čiu, Džoj Donz i mnogi drugi. Njihovi karakteri dodaju bogatstvo priči i donose raznovrsne nijanse, obećavajući gledaocima bogato iskustvo tokom ove romantične drame smeštene u srcu Njujorka.

Gde mogu da gledam online Poslednji poziv na Istanbul?

Ova uzbudljiva turska romantična drama, Poslednji poziv za Istanbul, dostupna je za gledanje na Netflix platformi, tako da je tu možete gledati online iz topline svoga doma.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *