Sakrij me (Sakla beni) – sve o novoj turskoj seriji

Podeli

Nova serija turskog Star TV-a, Sakla Beni odnosno na srpskom Sakrij me, je ostvarenje u produkciji OGM Pictures koje će zasigurno privući pažnju gledaoca svojom intrigantnom pričom.

Sakrij me (Sakla beni)
Zvanični poster serije

Glavne uloge u novoj turskoj seriji imaće talentovani glumci Uraz Kajgılaroğlu, Cemre Baysel i Asude Kalebek, čija sjajna gluma obećava emotivno i uzbudljivo iskustvo pred ekranima. Serija Sakrij me obećava da će istražiti duboke emocije, neočekivane obrte i složene međuljudske odnose, čime će osigurati nezaboravno iskustvo za publiku.

Scenario za pomenutu tursku seriju napisali su Armagan Gulsahin i Nergis Otluoglu Akoglu, što obećava dobar zaplet. Očekuje se da će serija Sakrij me pružiti iskustvo ispunjeno misterijom, uzbuđenjem i emotivnim zapletima.

Radnja turske serije Sakrij me – Sakla beni

Mete i Naz predstavljaju vrhunac svojih uglednih i moćnih porodica, odrasli su u obilju i bili su naviknuti na luksuzan životni stil, gde su im sve želje bile ispunjavane. Njihova priča ima duboke korene, započinjući sa obećanjem koje su njihove porodice dale još u detinjstvu.

Mete je izrastao u tipičnog lolu, koji ne može da odoli lepim ženama, dok je Naz izrasla u bahatu bogatašicu kojoj se ispunjava svaka želja, sem jedne – da Mete bude ludo zaljubljen u nju. Zbog toga ona dok čeka da bude ispunjen dogovor njihovih porodica, utehu nalazi u drugima, ali ujedno pokušavajući da učini da Mete poludi za njom.

Tu je Indžile, lepa devojka koja je kućna pomoćnica od Naz, ali ne obična kućna pomoćnica već i njena najbolja drugarica. Naz, iako bogata, nikada nije imala drugu drugaricu sem Indžile, ne samo zato što su rasle pod istim krov, već i zbog potrebe Naz da vrši buling nad nekim. Svi u kući pred tim zatvaraju oči, pa na kraju i lepa Indžle veruje da mora da bude tu da bi Naz bila živa, jer bez nje ona ne može.

Ipak, neočekivani susret između Metea i Indžile na dan njegove veridbe sa Naz, promeniće sve. Mete prvi put juri za nekom devojkom i shvata da mu ništa sem nje nije važno. Koliko je Mete bio očaran Indžile navodi najbolje činjenica da je kasnio na sopstvenu veridbu više od 3 sata.

Ovaj ljubavni trougao, isprepletan i prijateljskim vezama, ali i mučnim iživljavanjem je ono što ovu seriju čini jedinstvenom. Nikada ni u jednoj seriji prijateljstvo i iživljavanje između dva lika nisu prikazani kao u ovoj.

Ko glumi u seriji Sakrij me – Sakla beni?

Pored pomenutog talentovanog tria glumačkog Uraz Kaygılarolgu, Džemre Baysel, Asude Kalebek, u seriji Sakrij me igraju i druga poznata imena poput: Senaj Gurler, Džejda Duvendži, Nilufer Acikalin, Sevinc Erbulak, Goksen Ateš, kao i harizmatični glumci poput Kamil Guler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Acelya Devrim Yilhan, Sila Korkmaz, Emine Uyar i iskusni Tamer Levent.

Ova zvezdana postava donosi ne samo glumačko majstorstvo već i estetsku notu seriji, čineći je vizuelno i emotivno bogatom.

Gde mogu gledati seriju Sakrij me – Sakla beni online?

Seriju Sakrij me možete gledati na poznatoj platformi za turske serije turskeserije.tv


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *