Šerbet od brusnice – sve o drugoj sezoni hit turske serije

Podeli

Uzbudljiva turska serija Šerbet od brusnice, originalnog naziva Kızılcık Şerbeti, osvojila je srca gledalaca svojom prvom sezonom, obarajući rekorde gledanosti na turskoj TV Show. Finale sezone, koje je proglašeno nezaboravnim, i dan danas intrigira mnoge.

Šerbet od brusnice – sve o drugoj sezoni hit turske serije

Nesreća koja je zadesila Omera i Kivildžim ostavila je dubok trag među publikom, ali i izazvala veliku nestrpljivost. Zato se svi pitaju: Kada će druga sezona serije Šerbet od brusnice konačno početi?

Prva sezona serije Šerbet od brusnice

Ova neodoljiva turska serija je tokom prethodne sezone postala jedna od najgledanijih u Turskoj. Svojom pričom o mladom paru, jednoj osobi iz moderne, a drugoj iz konzervativne muslimanske porodice. Serija Šerbet od  brusnice nas uvodi u svet njihove ljubavi koja će biti krunisana brakom. Kroz njihovu vezu istražujemo kako se njihove porodice slažu i da li su spremne da prihvate i razumeju životni stil drugih.

Ukoliko ste propustili prvu sezonu i želite da se bolje upoznate sa serijom, preporučujemo vam da pročitate naš prethodni članak „Zašto treba gledati seriju Šerbet od brusnice“.

Druga sezona turske serije Šerbet od brusnice

Druga sezona turske serije Šerbet od brusnice se očekuje da počne sa emitovanjem krajem avgusta ili do polovine septembra. Nastavak priče će nas vratiti tačno tamo gde smo stali, sa uzbudljivim trenucima Doginog porođaja i udesom koji je zadesio Omera i Kivildžim. Radnja će se nastaviti bez ikakvih vremenskih skokova, odmah nas vraćajući u središte dešavanja.

U drugoj sezoni Šerbeta od brusnice, naši omiljeni likovi će se suočiti sa novim izazovima i neočekivanim preokretima.

Pojaviće se bivši partner Alev, Ruzgar, koji će svojom harizmom i intrigantnom prirodom značajno uticati na sudbinu gospodina Abdullaha. Ovaj nežni čovek je Alev već priznao svoju ogromnu platonsku ljubav. Ostaju pitanja koja još nemaju odgovore – ko će tumačiti ulogu Ruzgara i kako će njegovo pojavljivanje uticati na ostale likove?

Takođe, znamo da će Nila, koja je prethodne sezone pokrila kosu maramom, nakon rođenja sina odlučiti da je skine, što će sigurno izazvati interesantne reakcije i razvoj događaja.

Dok čekamo da nova sezona počne, ostaje nam da sa nestrpljenjem očekujemo odgovore i na druga pitanja koja su nas mučila nakon dramatičnog kraja prve sezone. Šta će se desiti nakon što je Doga zatražila razvod od Fatiha i napustila kuću? Da li će se posle rođenja blizanaca ipak pružiti nevernom Fatihu još jedna šansa ili će njihova ljubav konačno doći do kraja? I najvažnije od svega, da li će Omer i Kivildžim preživeti saobraćajnu nesreću koja ih je zadesila, s obzirom na to da smo dobili jezive nagoveštaje o njihovoj sudbini?

Dok čekamo odgovore, budite sigurni da će druga sezona serije Šerbet od brusnice doneti još više uzbudljivih trenutaka, emotivnih zapleta i neizvesnosti koja će vas držati prikovane za ekran. Ne propustite da pratite ovu izvanrednu tursku seriju koja je osvojila srca miliona gledalaca širom sveta!

Kad počinje druga sezona serije Šerbet od brusnice?

Još se ne zna tačan datum početka prikazivanja druge sezone turske serije Šerbet od brusnice. Međutim, zna se da će se ekipa pomenute serije okupiti u prvoj nedelji septembra kako bi krenuli da rade na novim epizovdama popularne serije.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *