Šta znači plakanje u snu?

Podeli

Obično se plakanje vezuje uz tužne trenutke u našim životima, mada se ponekad događa da ljudi plaču i od sreće.

plakati u snu
Pexels

Kako su prisutne dve teorije u tumačenju snova, tako treba obe prihvatiti sa rezervom, jer su u principu one potpuno suprotne. Jedni zastupaju teoriju da plakati u snu predskazuje neke lepe buduće događaje, dok drugi smatraju da je to nagoveštaj nekih prilično negativnih situacija za osobu koja sanja.

Možda vas zanima i kako se tumače snovi o lavu?

Šta znači sanjati plakanje?

Različito svako od nas reaguje u brojnim situacijama, pa neko sanja intenzivnije, a neko se uopšte svojih snova ne seća.

Postoje brojne situacije koje su vezane za plakanje u snu, a svaka od njih ne navodi nikakvo tačno, opšte tumačenje. Naravno treba imati u vidu i to što je pojedinac doživeo u ranijem periodu, jer se obično to odražava i na sanjanje, odnosno na sećanje onoga što sanjamo.

Plakati u snu zbog smrti neke osobe obično je znak da će se u budućnosti dogoditi nešto prijatno. Tako barem tvrde mnogi koji se bave tumačenjem snova.

Plakanje u snu

A inače je u našem narodnom verovanju zastupljeno tumačenje da sve ono što sanjamo, u budućnosti bi trebalo da vodi ka događajima koji su potpuno suprotni od toga. Tako, kada plačeš u snu bi trebalo da implicira neke lepe i prijatne događaje u budućnosti, zbog kojih će se osoba koja tako nešto sanja, naročito radovati.

Ukoliko sanjate plač, bez obzira da li je on tiši ili glasniji, smatra se da ćete čuti neke ne tako prijatne vesti, a koje su vezane ili za vas lično ili za osobu koja u vašem snu plače.

Ako se dogodi da sanjate nekog drugog da plače, to se obično tumači kao znak da ćete dobiti potvrdu od te osobe o nečemu, o čemu ste vi možda i bili u pravu, a ta osoba iz nekog razloga nije tako mislila.

Takođe se smatra da plač druge osobe u snu označava da ćete imati zajedno priliku da učestvujete u nekoj situaciji, koju ćete sa uspehom rešiti.

Bez obzira da li ste među ponuđenim objašnjenjima pronašli ono koje se uklapa u ono što ste sanjali ili ne, imajte na umu da sanjati plakanje obično znači da vas nešto tišti, a možda nemate volje ili snage da u datom momentu taj problem rešite.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *