Kako se tumače snovi o lavu?

Podeli

Sanjati lava nije tako često. Ali ako se i dogodi, obično je to nakon gledanja neke emisije, u kojoj se Kralj životinja pojavljivao ili eventualno posle posete zoološkom vrtu. Suvišno je reći da snovi u takvim slučajevima, ipak ne impliciraju ništa.

Kako se tumače snovi o lavu?

Međutim, ukoliko u snu vidite lava ili lavicu, bez da ste bili u poimenutim situacijama, onda vam taj san ipak nešto govori.

Lav u snovima – tumačenje

Da bi se bolje protumačili snovi o lavu, treba imati na umu da je jedna od osnovnih karakteristika te životinje nadmoć, pa se u tom smislu sanjati Kralja životinja može tumačiti kao zaštita neke osobe ili više njih. Naravno, u zavisnosti od samog sna, moći će da bude navedeno i tumačenje, u smislu da li mi štitimo nekoga ili neko štiti nas.

Zatim, budući da je Kralj životinja, samim tim je i bolji od drugih. U određenim slučajevima zato takvi snovi mogu da ukazuju i na povišeni nivo samopouzdanja koji imamo po nekom pitanju.

Šta znači sanjati lava?

I koliko god da želite da saznate šta tačno znači ova životinja u snovima, odgovor neće moći niko da vam da, bez detaljnog tumačenja, odnosno bez sagledavanja koncepta celokupnog sna.

Primera radi, ukoliko sanjate ovu životinju, to se obično tumači kao zaštita koje niste svesni. Ukoliko sanjate da vidite Kralja životinja u snu, imate zaštitnika muškog pola koji brine o vama, iako vi to možda ne primećujete, dok snovi u kojima vidite lavicu ukazuju na to da vas štiti neka ženska osoba.

Ono što je najbitnije, bez obzira na tumačenje, jeste da su ovakvi snovi, iako prilično retki, vrlo pozitivni. Obično ukazuju na nešto što će se dogoditi u neposrednoj budućnosti, bilo na privatnom ili poslovnom planu, a što će doneti neke lepe emocije u vaš život i učiniti da se dobro osećate.

Ako sanjate da mazite životinju, lako se može dogoditi da uskoro upoznate neku uspešnu osobu, sa kojom ćete imati saradnju, što će vam pomoći u poslu. Retko kada se ovakvi snovi odnose na lični, emotivni život. Međutim, sanjati Kralja životinja u divljini i agresivnog, ukazuje na to da možete dobiti ponudu za neki posao, koja vas baš i neće oduševiti.

Možda vas zanima i šta znači sanjati prevaru?

Šta znači lav u snovima?

Ukoliko sanajte veći broj životinja, bez obzira da li su oni pitomi ili divlji, znači da će vaš budući život biti preplavljen brojnim događajima. A to da li će se oni pozitivno ili negativno odraziti na vas, isključivo zavisi od toga da li ih samo posmatrate, mazite ili se možda igrate sa njima, odnosno kako se oni prema vama ponašaju u tom snu.

U slučaju da bežite od čopora životinja koje žele da vas napadnu, trebalo bi da budete oprezniji u odnosima i u privatnom životu i na radnom mestu.

Ako u snu vidite da se oni u čoporu napadaju međusobno, vodite računa da vas neko ne pokuša da povredi, u smislu da učini nešto, što vam može prouzrokovati probleme. Posebno na poslu.

Sanjati riku obično je predznak nekih lepih događaja i dobrih vesti koje ćete čuti.

Lav ili više njih koji vas jure u snu, u većini slučajeva znak su potencijalnih sukoba sa starijima po godinama ili po hijerarhiji na poslu, pa se savetuje izbegavanje konflikata sa roditeljima, starijom braćom i sestrama, te sa šefovima u narednom periodu.

Snovi o ubistvu Kralja životinja mogu da ukazuju na to da ćete uspeti posle mnogo napora da rešite neki problem koji vas je mučio.

Pozitivnu konotaciju imaju snovi, ukoliko životinje vidite u vašoj sobi ili stanu, odnosno kući. Dobar znak je i sanjati lava u dvorištu ili na ulaznim vratima doma.

Novčani dobitak će verovatno imati osobe koje sanjaju da daju hranu lavu ili lavici u snu. Međutim, ako sanjaju da to isto čini neko drugi, a oni posmatraju, sva je prilika da će im neko pružiti pomoć, kako bi rešili određeni problem koji ih muči.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *