Šta znači sanjati prevaru?

Podeli

Čak i sanjati prevaru predstavlja pravo mučenje za mnoge žene i muškarce, posebno ako već na javi imaju sumnje u svog partnera.

Šta znači sanjati prevaru?
Pexels – Ketut Subiyanto

Tada se uzima u obzir opterećenost time i strahom od gubitka voljene osobe, pa sanovnik ne treba baš mnogo uzimati u obzir.

Međutim, kada bez ikakvog razloga sanjate da vas je voljena osoba prevarila, valjalo bi da dobro preispitate svoja osećanja i kvalitet vašeg odnosa sa partnerom.

Možda će vam zvučati čudno, ali snovi o prevari spadaju među vrlo česte. Sanjaju ih i momci i devojke, ali i stariji bračni ili vanbračni partneri.

Iako u načelu nemaju baš naročito negativnu konotaciju, treba uzeti u obzir i druge aspekte kako bi i tumačenje snova o prevari bilo adekvatno. Primera radi, valjalo bi da se setite da li ste možda sa nekim prethodnih dana razgovarali o toj temi ili ste možda čitali o tome da je neko prevario nekoga, pa iako toga niste bili svesni, vaš mozak je tu informaciju zabeležio, pa ste zato i sanjali da vas partner ili partnerka vara.

Šta znači sanjati prevaru devojke?

Mnogima teško pada i pomisao na to da ga voljena osoba prevari. Zato se sanjati prevaru devojke najpre tumači kao nesigurnost mupkarca u svoje emocije. Možda je trenutak da preispitate svoja osećanja.  

Šta znači sanjati prevaru muža – tumačenje

Ne može se reći da sanjati prevaru muža može da se svrsta u pozitivne predznake. Mada, ako je verovati onome da su snovi u potpunoj suprotnosti sa onim što će se desiti na javi, onda uopšte ne morate da brinete.

Razmislite o tome zbog čega ne verujete više svom suprugu i šta je to učinio da vaše poverenje bude poljuljano. Porazgovarjte sa njim o tome i potrudite se da tu situaciju rešite.

Sanjati prevaru i raskid

Obično se ovakvi snovi tumače kao potajna želja da se nešto u odnosu sa voljenom osobom promeni. Sanjati prevaru i raskid ukazuje da u vašoj vezi postoji problem, koji možete da rešite samo ako budete iskreni sa partnerom ili partnerkom, ali i sa sobom.

Sanjati prevaru partnera

Nije nimalo prijatno sanjati da vas partner vara, pa čak ni pomisliti na to. Zato se neretko događa da ljudi posle ovakvog sna, čak i ako nisu ranije imali sumnje, jednostavno počnu da ih imaju.

Prema nekim tumačenjima, sanjati prevaru partnera znači da ćete biti svedok situacije koja vam se neće uopšte dopasti. Možda neće biti vezana baš za vaš ljubavni život, ali može negativno da se odrazi na vaš život generalno. Zato se savetuje oprez u komunikaciji i odnosima sa ljudima u narednom periodu.

Šta znači sanjati da ste prevarili dečka sa bivšim?

Ako prethodnih dana niste razmišljali o bivšem, a ipak vam je došao u san i to na ovakav način, znači da neke ljubavne rane niste još zalečili. Obično se ovakav san javlja kada se nađemo u sličnoj situaciji sa novim dečkom, pa nas podseti na neke neprijatne događaje iz prethodne veze.

Ipak, postoje i tumačenja prema kojima sanjati da ste prevarili dečka sa bivšim zapravo ukazuje na neke događaje, koji će se pozitivno odraziti na vaš ljubavni život.  

Šta znači sanjati da vas dečko vara sa drugaricom?

Ovakav san obično ukazuje na vaš strah od izdaje, koja bi mogla da vas dovede u neprijatnu situaciju. Ne mora se to uopšte odnositi na ljubavni odnos, već i na prijateljski i rodbinski, recimo. Lako se može desiti da ste možda nekome poverili svoju tajnu i da vas je sad strah da je ne oda, pa ste zato i imali ovakav san.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *