Stigla je korejska serija Hijerarhija

Podeli

Nalik na popularnu špansku tinejdž seriju Elita, iz Južne Koreje nam stiže serija Hijerarhija (engl. Hierarchy).

Zanimljiva tematika, koja pokazuje kako se deca iz siromašnih porodica mogu i da li uopšte mogu, snaći među decom bogataša. Ipak, povod za pohađanje prestižne škole Jooshin u Seulu glavnog junaka, Kang Haa nije usmeren samo na učenje.

Hijearhija korejska tinejdzrska drama na Netflixu
Zvanični plakat serijee

U saobraćajnoj nesreći je izgubio brata, koji je pohađao istu školu kao stipendista. Kada se u njemu probudi želja da sazna šta se zapravo sa njegovim bratom dogodilo, Kang Haa dobija stipendiju i postaje učenik škole, koja je poznata kao elitna.

Serija Hijerarhija vodi gledaoce kroz spletke i intrige, ali i ljubavne trouglove i situacije koje mnogima nisu prijatne. Kroz odnose glavnih glumaca, a na prvom mestu stipendiste Kang Haa i kraljice škole, kako se najpopularnija među devojkama često naziva, te njenog momka, koji je najpopularniji u školi, gledaoci će moći da otkriju kako se ko od njih snašao u tim odnosima i situacijama.

Radnja serije Hijerarhija

Jedna od najelitnijih srednjih škola u Seulu, u Južnoj Koreji je mesto koje okuplja decu iz bogatih porodica. Naravno, kao i u svakoj takvoj školi, tako i u srednjoj školi Jooshin postoji hijerarhija, pa se u vrhu nalazi samo jedan posto onih odabranih.

Roditelji najpopularnijeg učenika, Kim Ri-ana, slobodno se može reći, imaju ovu školu u posedu. Očekivano, on je u vezi sa Roh Jeong-eui, najpopularnijom devojkom. I opet očekivano, ona potiče iz ultra bogate porodice i smatra se kraljicom škole.

Učenici koji pohađaju ovu školu zahvaljujući stipendiji koju su dobili, smatraju se drugom ligom. Zato i nije čudno što stradanje jednog takvog učenika, koje vidimo na početku serije, biva skoro zaboravljeno.

Ali problem nastaje sa dolaskom Kang Haa, stipendiste čiji je brat, In-han stradao u toj saobraćajnoj nesreći.

Da li je Kang Haa došao samo da bi pohađao tu školu ili je u njemu prevladala želja da sazna šta se dogodilo sa njegovim bratom? Šta će se događati kada kraljica škole počne više da obraća pažnju na novog stipendistu? Da li će on uspeti da se izbori sa načinom života na koji nije navikao? Ili će na kraju pronaći ljubav svog života?

Sve su to pitanja na koja će nam odgovoriti korejska serija Hijerarhija.

Ko glumi u seriji Hijerarhija?

Serija Hijerarhija donosi plejadu nama možda ne toliko poznatih mladih glumaca, koji su prave pravcate zvezde u svojoj zemlji. A posle ove tinejdž serije Netflix će ih, vrlo verovatno lansirati i među najpoznatije glumce širom sveta.

Kang Haa, koji je prebačen u školu igra Lee Chae-min, dok je lik kraljice škole Roh Jeong-eui i najpopularnije devojke u školi Jooshin Oživela Jeong Jae. Njenog momka, inače najpopularnijeg učenika škole, Kim Ri-ana igra mladi korejski glumac Kim Jae-won.

Deo Ri-anove ekipe je i Yoon He-ra, koji potiče iz ultra bogate porodice. Ovaj lik je oživeo glumac po imenu Chi Hae-won. Među glavnim glumcija serije Hijerarhija je i Lee Won-jeong, koji igra studenta po imenu Woo-jin.

Gde mogu da gledam online seriju Hijerarhija?

Kada su u pitanju tinejdž serije na Netflixu koje su trenutno najpopularnije, Hijerarhija (engl. Hierarchy) je u samom vrhu liste.

Serija Hijerarhija online i to svih 7 epizoda, je dostupna na popularnoj platformi.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *