Žena Blizanac je inteligentna, ali neoprezna

Podeli

Žena Blizanac je inteligenta, ali neoprezna

Element: Vazduh

Vladajuća planeta: Merkur

Kuća kojom vlada: Treća

21. maj do 22. jun

Ličnost osobe rođene u znaku Blizanca

Slobodan duh, česta želja za promenom, inteligencija i želja za nezavisnošću, ali i neopreznost, sve je to žena Blizanac.

Ipak, sama činjenica da je dvojnost osnovna karakteristika blizanaca, može u velikoj meri da utiče i na ličnost pripadnice nežnijeg pola rođene u ovom znaku.

Zna da bude i šarmatna i sarkastična, sve u zavisnosti od sagovornika i same situacije. Žena Blizanac važi za vrlo pedantnu i veselu osobu.

Karakteristične osobine

Česta želja za promenom jedna je od osnovnih karakteristika žene Blizanca. Odličan je sagovornik, baš zbog znatiželje koja je krasi, tako da nijedan susret sa njom neće biti dosadan. Naprotiv, od žene rođene u ovom horoskopskom znaku se i te kako mnogo može naučiti.

Izražena nervoza, ali i neretko nedostatak koncentracije mogu da se jave kod žena rođenih u ovom horoskopskom znaku. Posebno kada se osećaju kao da su pritešnjene u ugao. Znaju da budu i inadžije, što je naročito izraženo u toku detinjstva.

U ljubavi i seksu

Da bi bilo koji muškarac mogao ne samo da je osvoji, nego i zadrži, neophodno je da najpre bude inteligentan. Sve ostalo pada u vodu, ako to nije slučaj.

Idealan partner žene Blizanca je osoba koja joj dozvoljava da se razvija i da teži svojim ciljevima, ma koliko možda oni delovali nerealno. Ne podnose posesivne i ljubomorne partnere.

U u seksu voli da proba mnoge novotarije. Njen um je otvoren za sve ono što će nju i njenog partnera dovesti do vrhunca.

Žena Blizanac kao prijatelj

Veran je prijatelj, a neretko se uvek žena Blizanac nađe u centru nekog konflikta, iako nije u njemu direktan učesnik. Upravo je ona ta koja pokušava da miri zavađene strane i u tome vrlo često uspeha, najpre zahvaljujući svojoj komunikativnosti.

Žena Blizanac i drugi horoskopski znaci

Naravno da sve to zavisi i od drugih aspekata, ali ako govorimo generalno, žena Blizanac se najbolje slaže sa muškarcima rođenim u znaku Raka, Škorpije i Ovna, kao i sa muškim Vodolijama, Strelčevima i Vagama.

Što se neslaganja tiče, ono je najčešće u kombinaciji žena Blizanac i muškarac Devica, kao i sa muškarcima rođenim u znaku Lava, Bika i Riba.

Poznate žene u znaku Blizanca

Anica Dobra, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelisaveta Seka Sablić, Bojana Maljević, Merilin Monro, Naomi Kempbel, Nikol Kidman, Natali Portman, Anđelina Džoli, Kajli Minog, Hajdi Klum, Ana Kurnjikova, Pola Abdul


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *