Ako puno voliš – favorit letnjih serija

Podeli

Ako puno voliš, u originalu Ya Cok Seversen, je nova turska serija na koju se već sad mnogi klade da će biti apsolutni pobednik letnje sezone. Krivac za te prognoze je dobra produkcija, zanimljiva radnja, ali pre svega glumačka postava. Ostalo je samo pitanje, da li će Kanal D opravdati prognoze fanova turskih serija.

Ako puno voliš, u originalu Ya Cok Seversen, je nova turska serija
Kanal D

Serija Ako puno voliš, odnosno Ya Çok Seversen, je pod zastavom produkcijske kuće Ay Yapım. Režija je Alia Bilgina, dok je scenario napisala Kubra Sulun.

Radnja serije Ako puno voliš – Ya Cok Seversen

Radnja prati mladog, tvrdoglavog i bogatog naslednika porodične kompanije Ateša Aladžu. Istina je da je Ateš rođen u „zlatnoj“ postelji, ali kada je odrastao, postao je ogorčen na svog oca Vatiha.

Zbog toga, Ateš će otići od kuće. Ućiće u IT svet i napraviće aplikaciju koja će mu doneti bogastvo. On se čak i posle stečenog bogastva ne vraća u Tursku, već uživa na Majorci. Njegova životna bajka se ruši kada mu otac umire.

Naime Vatih Aladža je pre smrti ostavio testament. U njemu ima uslove za svog sina Ateša ukoliko želi da stane na čelo porodične firme, koja je jedna od najuspešnijih u Turskoj, a i u svetu. Postoje dva zahteva – prvi, da živi u porodičnoj kući i drugi, da brine o polubraatu i sestrama. Iako bi mnogima ovo zvučalo primamljivo, Ateš nije jedan od njih. On čak ni ne razmišlja o tome.

Ali slučajni susret sa lepom Lejlom će poremetiti Atešove planove. Lejla nije samo po lepoti drugačija od drugih, već i po zanimanju. Naime ona je deo ekipe prevaranata koji su „stručni“ u tzv. „lažnim brakovima“.

Kako će Lejla i Ateš pronaći zajednički jezik i što je uopšte bitno da ga pronađu, saznaćete gledanjem serije koja obećava – Ako puno voliš.

Pogledajte najavu serije Ako puno voliš, odnosno Ya Cok Seversen:

Ko su glumci serije Ako puno voliš – Ya Cok Seversen?

Već smo napomenuli da je pored jake produkcije i radnje, ono što ovu seriju izdvaja od drugih letnjih serija i „jak“ izbor glumaca.

Atešov lik će oživeti, jedan od trenutno omiljenih turskih glumaca Kerem Bursin (sećate se kao glavnog lika, Šerkana, iz serije Pokucaj na moja vrata). Lejlu će igrati prelepa i talentovana, Hafsanur Sandžaktutuan. Oni ujedno igraju glavne uloge.

Pored njih u turskoj seriji Ako puno voliš igraće i druga poznata imena, kao što su: Šerif Erol Durukan, Čelikaja, Hatidže Aslan, Nazmi Kirik, Aziz Džaner Inan, Mine Kilič, Oguldžan Arman Uslu i još mnogi drugi.

Kada će početi sa emitovanjem serija Ako puno voliš?

Serija Ako puno voliš će  početi sa prikazivanjem 6. jula na turskom Kanalu D. Tako da ćete od pomenutog datuma, svakog četvrtka moći da uživate u novim epizodama.

Gde mogu gledati online seriju Ako puno voliš?

Novi letnji hit među turskim serijama Ako puno voliš možete gledati na platformi turskeserije.tv .


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *