Divlji cvetovi – turska serija kojа će vas osvojiti

Podeli

Nova turska serija Yaban Cicekleri, u prevodu Divlji cvetovi počela je da se prikazuje na turskom ATV kanalu. Životna drama dve porodice koje žive u primorskom egejskom gradiću Ajvaliku.

Divlji cvetovi - turska serija kojа će vas osvojiti
Zvanični plakat turske serije Divlji cvetovi

Divlji cvetovi je turska serija u produkciji O3 Medya, pod režiserskom palicom dobro znane Zejnep Gunaj. Tako da očekujete da će vas priča nove turske serije dirnuti pravo u srce. Još kada tome dodamo da glavne uloge tumače Akınu Akınozu i Aslıhan Malbori, onda vam je jasno da je ovo serija koju ćemo sigurno gledati u više sezona.

Radnja turske serije Divlji cvetovi – Yabani Cicekleri?

Radnja serije Divlji cvetovi prati priču dve porodice iz Ajvalika, koje zajedno posluju sa maslinama. Pored posla oni su vezani i jakim prijateljstvom, ali i gorkim rastankom njihove dvoje dece, koji su nekada bili par…

Turska serija Yabani cickleri je porodična drama, a glavni likovi priče su Kılıč i Eli. Njihova veza započinje kada su bili samo dvoje male dece i dobri drugovi. Iz dugogodišnjeg prijateljstva rodila se iskrena ljubav. Međutim, kada je odrasla, Eli svoj život nastavlja u Istanbulu, dok je Kilič ostao u Ajvaliku.

Serija počinje tragičnim događajem u Ajvaliku, kada je Eli „primorana“ da se vrati kući. U teškim životnim situacijama, pravi prijatelji se prepoznaju, a za Eli to je Kilič, iako je njihov rastanak bio bolan za oboje, naročito za Kiliča. Da li će jedna tragedija uspeti da opet sastavi dvoje ljudi koji se istinski poznaju i čija ljubav je večna, bez obzira bili zajedno ili ne?

Takođe, radnja seriije Divlji cvetovi će siigurno ići u pravcu toga zašto je došlo do tragičnog događaja. Da li je neko iz porodice upleten? Ili neko iz Kiličeve porodice? Da li snaga ljubavi može da vrati sve na čvrste temelje ili je taj tragični događaj početak razdora moćnih privatnika iz Ajvalika? Sve su to pitanja na koja čekamo odgovore…

Ono što ovu seriju siigurno čini još zanimljivijom, to je što se radnja odvija upravo u Ajvaliku, gradiću koji očarava svojim šarmom i velikim bazarom. Ako tome dodamo da je u njegovoj blizini i čuveno tursko ostrvo Čunda, onda znate da su prirodne lepote ovog mesta ono što će ovu seriju činiti još prijatnijom za gledanje.

Pogledajte najavu serije Divlji cvetovi.

Ko glumi u turskoj seriji Divlji cvetovi?

Pored glavnih protagonista, Akına Akınozua i Aslıhan Malbori, u seriji se pojavljuju i Halil Babur, Tilbe Saran, Bušra Pekin, Feri Guler, Sena Arat, Emirhan Donmez, Serhat Teoman, Arif Piškin, Ojku Su Okur i mnogi drugi.

Gde mogu da gledam online sa prevodom tursku seriju Divlji cvetovi?

Tursku seriju Divlji cvetovi, odnosno Yaban Cicekleri možete gledati online sa prevodom na poznatoj platformi za gledanje turskih serija online sa srpskim prevodom – Turske Serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *