Duša ne sluša – letnja turska serija

Podeli

Duša ne sluša, u originalu Ruhun Duymaz, je jedna od 11 turskih serija koje počinju da se prikazuju ovog leta. Pored romantike koja će se roditi među nekim od glavnih likova, ova serija je prava kriminalistička avantura, koja ljubitelje ovog žanra neće ostaviti ravnodušnim.

Tvoja duša ne sluša – letnja turska serija
Instagram: @burcuozberk – @sukruozyildiz

Za novu letnju tursku seriju Duša ne sluša ili Tvoja duša ne čuje scenario je napisala Ajše Uner Kutul, dok u režiserskoj fotelji sedi Ajtač Čiček. Serija će se prikazivati na turskom FOX kanalu, a produkciju radi O3 Medya.

Radnja serije Ruhan Duymaz – Duša ne sluša

Radnja se odvija oko Dživan Korala i njegovog društva, koji je deo kriminalne grupe za trgovinu zlatom na crnom tržištu. Ponosni su na voja dostignuća u svetu podzemlja i ne slute šta im nacionalna sigurnost sprema.

Onur Karas je tajni agent nacionalne sigurnosti, koji će dobiti tajni zadatak da upadne u pomenutu kriminalnu grupu, ne bi li razotkrio njihove predstojaće radnje. Iako Onur misli da će mu to biti još jedan uspešan poslovni zadatak, sve se menja kada se u mračnim vodama šverca zlata susreće sa lepom i po njega neodoljivom Edže Čentinel. Onur i Edže se zaljubljuju jedno u drugo i upravo je ta ljubav svetla tačka ove kriminalne serije .

Najava za seriju Duša ne sluša:

Ko glumi u turskoj seriji Duša ne sluša – Ruhan Duymaz?

U novoj kirminalnoj turskoj seriji Duša ne sluša glume zgodni Šukru Ozildiz (poznat po romantičnom filmu u kojem je glumio sa Demet OzdemirLjubavne taktike, na Netflixu), lepa Burče Oyberek koju smo gledali do skoro u seriji Kraljica, Tugrul Tulek, Asli Sumen, Ulku Duru, Šehsuvar Aktaš, Meret Onel, Gamze Doganoglu i još mnogi drugi.

Kada počinje sa prikazivanjem turska serija Duša ne sluša?

Turska serija Ruhan Duymaz – Duša ne sluša treba da počne sa prikazivanjem ovog leta, 2023. godine na turskom FOX TV kanalu. Kada do toga dođe, ovaj tekst ćemo ažuirirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *