FLOAT: Romantični film koji ćete zavoleti

Podeli

Float je romantični film koji nam priča priču o sazrevanju, neočekivanoj ljubavi i suočavanju sa sopstvenim strahovima. Za sada nema potvrda o eventualnom nastavku, međutim, pozitivni prijem kod publike i kritike otvara mogućnost za nastavak ove letnje romanse.

FLOAT: Romantični film koji ćete zavoleti
Zvanični plakat filma Float

Romantični film Float je napravljen po istoimenom romanu Kejt Marčent koji je izdat 2022. godine. Ona je ponosna Wattpad zvezda (platforma za pisanje), gde je prati ogroman broj fanova. Inače, diplomirala je na Univerzitetu Južne Kalifornije.

Radnja filma Float

Film Float prati priču Vejveli (Andreja Bang), ambiciozne studentkinje medicine, koja je trebalo da ide na praksu u jednu poznatu kliniku u Torontu. Ona je dete koje je odraslo u internatima, pa svoje roditelje skoro da ne poznaje. Zato odlučuje da uzme svoj život u svoje ruke i leto ne provede na praksi, već kod tetke u malom gradu.

Tamo na plaži upoznaje Blejka (Robi Amel), privlačnog spasioca, koji je inače i prvi komšija njene tetke. Tokom jedne nezgode, kada slučajno upadne u vodu, Blejk joj spašava život, pošto Vejveli ne zna da pliva. Njih dvoje sklapaju dogovor da će je on naučiti da pliva. Susreti tokom treniranja, ali i neizbežni česti susreti u malom gradu, počinju da bude i druge emocije kod njih, ne samo prijateljske. Međutim, oboje nose prtljag prošlosti koji ih udaljava jedno od drugog.

Hoće li letnja ljubavna avantura prerasti u pravu ljubav ili će sve nestati sa mirisom letnjih noći?

Pogledajte trejler za film Float:

Glumci filma Float

U glavnim ulogama filma Float je tandem mladih i talentovanih glumaca:

  • Andrea Bang kao Vejveli, ambiciozna i odlučna mlada žena koja se suočava sa teškim životnim odlukama o budućnosti i otkriva novu sebe.
  • Robi Amel kao Blejk, privlačan spasilac plaže koji nosi tešku životnu priču.

U ostalim ulogama pojavljuju se istaknuti glumci poput Mišel Kruziec, Andru Bačelora, Rukije Bernard, Sara Dežarden i mnogi drugi.

Gde mogu da gledam film Float sa prevodom na srpski?

Film Float sa prevodom na srpski će sigurno uskoro biti dostupan na nekoj od platofrmi za online gledanje filmova sa prevodom na srpski jezik.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *