Gelin: Nova turska sapunica

Podeli

Pripremite se za novu dozu emocija i zapleta, jer stigla nam je turska serija Gelin, u prevodu Nevesta. Ova turska sapunica je posle prve epizode osvojila srca mnogih! Nevesta će vam ispričati ljubavnu priču punu romantike, intrige i drame, idealnu za sve ljubitelje romantičnog žanra.

Gelin: Nova turska sapunica
Zvanični plakat turske serije Gelin, Nevesta

Gelin, odnosno serija Nevesta, delo je produkcije renomiranog turskog kanala Kanal 7, i već je stvorila uzbuđenje među publikom.

Gelin 2024. – Radnja serije

Mračna kletva „visi“ nad bogatom porodicom Develioglu. Njen naslednik mora da je dečak, ali za Džihana, naslednik porodične imperije, deca su samo neostvarena želja. On u ljubav ne veruje. Sklopio je brak po dogovoru i smatra da je prosto nemoguće biti uspešan i u poslovanju i u ljubavi. Ljubav je za njega slabost.

Njegova majka Mukader, nemilosrdni čuvar porodične tradicije i budućnosti, spremna je na sve da obezbedi svom sinu naslednika. Ona nudi Bejzi, Džihanovoj neplodnoj ženi, opasan dogovor: razvod za Džihanino potomstvo, uz obećanje da će se vratiti nakon rođenja njegovog sina. Inače Bejza je takođe iz imućne turske porodice.

Sa druge strane, u siromašnoj četvrti Istanbula, živi mlada Hančer koja se bori sa životom u siromaštvu. Živi sa bolesnim bratom, njegovom ženom i bratancem. Hančer dobija ponudu koja će promeniti njenu sudbinu: brak sa Džihanom. Naravno uslov je da je plodna i poslušna, kao i da pristane na brak bez emocija. Iako njeno srce traži pravu ljubav, bolesni brat je tera na žrtvu.

Džihan i Hančer nisu ni svesni da prave nepovratni korak. Život će im se ispuniti intrigama i tajnama, ništa više neće biti isto. Džihanova bivša žena Bejza neće nestati iz njihovih života. Oštra i moćna Mukader će uraditi sve da brak bude samo dogovor i da se posle rođenja naslednika reši Hančer. Hančer samo sanja da pomogne svojoj nesrećnoj porodici, dok Džihan traži ženu isključivo zbog naslednika.

Hoće li ljubav ipak pronaći put u svetu gde svako teži želji za bolje sutra svojih najmilijih ili poslovnih ambicija?

Pogledajte trejler za seriju Gelin, Nevesta:

https://www.youtube.com/watch?v=LtNsgK6wjrY&ab_channel=Kanal7

Glumci turske serije Nevesta 2024

Prelepa Talja Čelebi preuzima glavnu ulogu Hančer. Ovo je njena prva glavna uloga, a do sada se nije pojavljivala u većim TV projektima. Dženaj Turksever, poznat po serijama Ne ostavljaj me, Volela sam te i Elif, glumi Džihana.

Betigul Džejlan tumači ulogu Džihilove majke, a Čisel Kuškan glumi Bejzu.

U seriji se pojavljuju i Sidal Damar, Kutaj Šahin, Ekrem Bozgul, Džan Tarakčı, Džeren Juksekaja, Deniz Degirmendži, Jasemin Ješilgoz i mnogi drugi.

Gde mogu da gledam online sa prevodom seriju Gelin?

Nova turska serija Gelin, u prevodu Nevesta, dostupna je na platformi za gledanje online sa prevodom turkih serija Turske serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *