Granica sudbine – serija o kojoj se već priča

Podeli

Granica sudbine, prethodno projekat nazivan Spaljena zemlja ili Spržena zemlja, je nova turska serija koja nam stiže u drugoj sezoni 2023. godine. Glavne uloge u ovoj uzbudljivoj priči poverene su popularnom Serkanu Čajogluu, koji će tumačiti lik Kerema, i talentovanoj Ajči Ajšin Turan, koja će glumiti Sevdu.

Spaljena zemlja – serija o kojoj se već priča
Instagram – aycaaysinturan i serkancayoglu

Ova serija će se emitovati na turskom TV kanalu FOX i smatra se da će brzo privući pažnju gledalaca širom sveta.

Ono što seriju Granica sudbine čini posebnom jeste činjenica da su preuzeti glumci i likovi iz serije Vatrene ptice (Deca sa ulice, u originalu Ateş Kuşları’ndan). Fanovi će se radovati ponovnom susretu sa omiljenim glumcima, koji su ostavili snažan utisak u prethodnoj seriji.

Čitanje scenarija za seriju Granica sudbine zakazano je za 21. jul, što znači da se pripreme za snimanje već intenzivno odvijaju. Režiju serije preuzima talentovani Benal Tairi, dok su scenaristi Sema Ali Erol, Mahir Erol, Turkuler Ozgul i Redife Zerener, koji su se udružili kako bi stvorili intrigantnu priču.

Radnja serije Granica sudbine

Radnja serije se vrti oko glavnih likova, Kerema i Sevde. Na početku serije, oboje će se suočiti sa velikim nesrećama koje će im promeniti živote, ali će se iz tih teških trenutaka roditi prava strastvena ljubav. Detalji o radnji još uvek su tajanstveni, ali očekuje se da će nas serija odvesti na nezaboravno emotivno putovanje.

Ono što je posebno interesantno jeste da će se prve scene serije Granica sudbine snimati u prelepim pejzažima Crne Gore. Ova zemlja će pružiti impresivan vizuelni okvir za priču i dodatno oplemeniti doživljaj gledalaca.

Ko glumi u seriji Granica sudbine?

Pored glavnih glumaca Serkana Čajoglua i Ajče Ajšin Turan, u seriji će se pojaviti i brojni drugi talentovani glumci poput Gondže Vuslateri, Sanem Babi i Nazil Bulum. Posebno je zanimljivo što će se iz serije Vatrene ptice u novu „prebaciti“ i talentovan Činar Jukučeker, koji je oživeo lik Jakupa u prethodnoj seriji.

Kada počinje da se prikazuje serija Granica sudbine?

Trenutno još uvek nije poznato tačno kada će se serija Granica sudbine premijerno emitovati, ali čim budemo imali više informacija, ovaj tekst će biti ažuriran.

Fanovi serija iz Turske mogu biti sigurni da će imati priliku da prate ovu uzbudljivu priču i da će saznati sve detalje čim serija bude dostupna na nekoj od domaćih platformi za gledanje turskih serija.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *