Guldžemal – NOVA serija ovog proleća

Podeli

Guldžemal, u originalu Gülcemal, je nova turska serija koja nam stiže na male ekrane ovog proleća. Glavne uloge u ovom TV projektu nosiće dobro znano lice sa Bosfora, Murat Unalmiš, i zanosna glumica Melisa Sezen.

Guldžemal – NOVA turska serija ovog proleća GULCEMAL

U pitanju je muško ime koje bi u prevodu značilo lep kao ruža, odnosno lice lepo kao ruža.

Televizija Fox je rešila da napravi novu dugometražnu TV seriju. Očekuje se velika popularnost i trajanje. Pomenuta kuća je napravila pravi bum sa serijom Zabranjena jabuka. Trenutno se prikazuje njena šesta sezona. Vreme je da se program osveži još jednim projektom koji će ići na duge staze. Zato je rešeno da se napravi nova serija. I to je Gulcemal, odnosno Guldžemal.

Produkciju nove turske serije potpisuje MF Yapim. Scenarista serije Guldžemal je Eda Tezacan Čališkan. Režiser je Jusuf Pirhasan.

Radnja turske serije Guldžemal (Gulcemal)

Radnja serije Gulcemal će biti usredsređena na ljubavnu priču između Gulcemala i Deve. Njega glumi Murat Unalmiš, a nju Melisa Sezen. Radnja serije se odvija u Bursi.

Glavni lik ima strašno detinjstvo, jer ga je majka napustila. Retko stvara empatiju prema nekom. Put mu se sureće sa Deve, ali to nije romantičan susret. Naprotiv, njihova priča počinje ogromnom mržnjom. I niko ne može da poveruje da se iz tog vrtogla mržnje, može stvoriti oluja strasti i zaljubljenosti.

Međutim, ljuvav počinje da se rađa između njih. Zato se dovodi u pitanje sve. Da li ona može da utiče na Guldžamala? Hoće li zbog ljubavi može da promeni svoje viđenje života? Koliko je tako nešto realno očekivati ili ne?

Devin će sumnjati u sebe kada se u njenom srcu rode emocije ka onome kojeg je posle prvog susreta zamrzela. Da li će se Devin predati svom voljenom Gudžemelu? Hoće li moći da shvati da je ta ljubav između njih, koliko god bila velika, ipak nemoguća?

Ova ljubavna priča biće puna prikaza intezivnih osećanja glavnih likova koja će ići od granice do granice. Zbog toga će oba lika voditi ogromne unutrašnje borbe.

Najava za tursku seriju Gulcemal:

Ko glumi u turskoj seriji Gulcemal?

Pored pomenutih glavnih uloga, u ovoj seriji će igrati i nadareni:

 • Edip Tepeli
 • Nilay Erdönmez
 • Atilla Şendil
 • Cahit Gök
 • Nilüfer Açıkalın
 • Samet Kaan Kuyucu
 • Meltem Akçöl
 • İpek Ayaz Kortunç
 • Sabahattin Yakut
 • Gökçem Çoban
 • Melike Küçük
 • Ayda Aksel

Mnogima je zapalo za oko ime Edip Tepeli. Ovaj mladi turski glumac se proslavio u skoro završenoj seriji Čuj me. Smatra se da će mu uloga u predstojećoj seriji Gulcemal biti uloga života.

Kada počinje prikazivanje?

Prva epizoda turske serija Gulcemal će se prikazati 06.04.2023. u 20:00 časova na turskom FOX kanalu.

Gde možete gledati tursku seriju Gulcemal?

Turska serija Guldžemal još nije počela sa emitovanjem, pa samim tim igrane epizode se još ne mogu naći online za gledanje. Čim do istog dodje, ovaj tekst će biti ažuriran.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *