Inci Taneleri: Serija Biserne perle ruši rekorde

Podeli

Definitivno pobednik nove sezone turskih serija je TV projekat turskog Kanala DInci Taneleri (u prevodu Biserne perle ili Biseri). Prva epizoda ove serije je srušila sve rekorde gledanosti, ali ne samo to. Ples koji je odigrala jedna od glavnih glumica Hazar Ergučlu je postao glavna tema države. Dok ga jedni kude, drugi ga kopiraju i objavljuju po društvenim mrežama.

Inci Taneleri: Serija Biserne perle ruši rekorde
Zvanični poster serije

U daljem tekstu saznajte zašto je turska serija Biserne perle, odnosno Biseri, posebna.

Radnja turske serije Biserne perle – Biseri – Inci Taneleri

Turska serija Biserne perle ili Biseri prati priču Azema, nepravedno optuženog nastavnika književnosti za ubistvo svoje supruge, koji je posle niza godina oslobođen krivice i pušten iz zatvora. Vraćajući se na ulice Istanbula, oseća duboku promenu u okolini.

Nastavnik reši da uštedi novac tako što uzima skromnu sobu u jeftinom hotelu. Brzo nalazi posao, pod lažnim imenom, u imućnoj porodici koja se bavi proizvodnjom dugmadi. Mladu naslednicu imperije motiviše da uči, a to niko pre njega nije uradio.

Pored toga u hotelu pored recepcionera tu je i Dilmer, plesačica koja stanuje u sobi preko puta nastavnika. Ona radi u obližnjem paviljonu. Na prvi pogled izgleda da se susreću običan čovek koji je od elite pao u prašinu, lažnom optužbom, i mlada devojka na prvi izgled lakog morala, koja traži sigurnost.

Odlučan u nameri da povrati izgubljeno u svom životu, Azem kreće na duboko putovanje kako u svojoj duši tako i u životu, ne bi li pronašao svoj život ponovo. Bori se sa izazovima na novi i nekonvencionalan način, ponekad koristeći i nasilje kada lepa reč nije dovoljna.

Ova serija izdvaja se svojim originalnom radnjom, pružajući gledaocima nešto drugačije i intrigantno, što je jedan od ključnih razloga zašto je privukla pažnju široke publike.

Ko glumi u seriji Biserne perle – Biseri – Inci Taneleri?

Ilmez Erdogan je glavni glumac i pisac neverovatne serije Biserne Perle.

Treba napomenuti da se ovim TV projektom Erdogan vratio na male ekrane posle 20 godina. Pored njega tu je Hazar Ergučlu, čiji ples iz serije Biseri je postao apsolutni hit u Turskoj, a koja se na male ekrane vratila posle 1,5 godinu. Tu su i druga imena Selma Ergeč, Kubilaj Aka, Firat Averbek i još mnogi drugi.

Gde ima online sa prevodom serija Biseri?

Tursku seriju Inci Taneleri, odnosno Biserne perle ili Biseri možete gledati online sa prevodom na popularnoj platformi za gledanje serija iz Bosfora – Turske serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *