Kako da se devojka zaljubi u vas?

Podeli

Mnogi veruju u ljubav na prvi pogled, ali šta se dešava kada se za ljubav treba malo potruditi? Često se momci pitaju, sa pravom naravno, kako da se devojka zaljubi u mene?

Kako da sve devojka zaljubi u vas, kako da se svidite devojci
Pixabay: StarFlames

Biće uvek onih koji će tvrditi da ako se ne zaljubi odmah, neće nikada. Ili da to nije to, što bi se reklo.

Ipak, biće uvek i onih koji će se rukovoditi time da za ljubav treba vremena.

No, bilo da verujete u jednu ili u drugu tvrdnju, ništa vas ne košta da pokušate i potrudite se da ona, koja vam se dopada, postane i žena vašeg života.

Kako da se devojka zaljubi u mene?

Odmah da se razumemo, nema tu neke mudrosti. Uvek je najbolja opcija biti iskren, u svakom odnosu. Ali, ima situacija kada je jednostavno preko potrebno koristiti neke vrste trikova, ako ih tako uopšte možemo nazvati.

Dakle, iskrenost je prvi odgovor na pitanje kako da se devojka zaljubi u tebe? A odgovora ima još…

Budite lojalni

Ako vam se već dopada neka devojka, nemojte pokušavati da je osvojite onim teorijama o ljubomori. Nije tajna da mnoge devojke i te kako imaju sklonost ka ljubomori, te da ako pokušate da ih napravite ljubomornima, ne biste ih tako osvojili, sva je prilika da će to biti kontraporduktivno.

I zato, nemojte se truditi na pogrešan način. Pokušajte da smislite šta je to što bi se njoj naročito dopalo da neki mladić učini za nju i potrudite se da to i učinite.

Mali znaci pažnje

Pažnja, pažnja i pažnja… sasvim dovoljno da neka devojka bude osvojena. Pošaljite joj poruku kada se ne nada… iznenadite je nekim gestom, za koji pretpostavljate da će joj se dopasti.

Jednostavno, ne postoji devojka kojoj se to neće svideti.

Ne skrivajte osećanja

Iako mnogi momci žele da ostave utisak mačo tipa, mnoge devojke zapravo padaju na to kada im neko iskreno kaže šta oseća. Ipak, ne bi trebalo previše žuriti ni sa time, prosto zato što iskren razgovor o osećanjima ponekad može i uplašiti devojku.

I zato je najbitnije proceniti kada je pravi trenutak za razgovor o osećanjima.

Budite zaštitnički nastrojeni

Naravno da niko od vas ne očekuje da regaujete odmah ako joj se neki drugi momak obrati ili je pogleda onako, kako vi mislite da ne bi trebalo. Ali bi ipak trebalo u određenim situacijama da joj na pravi način pokažete da se na vas može i te kako osloniti.

Ne zaboravite da koliko god neka devojka da voli svoju slobodu i nezavisnost, u većini slučajeva će se prijatno osećati u društvu onih koji su zaštitnički nastrojeni prema njoj.

Izbegavajte stereotipe

Devojke vole momke koji su drugačiji od drugih i po nečemu interesantniji. Zato se trudite da budete, što je moguće više originalni. Kako u samom nastupu, tako isto i u ponašanju.

Sve to ni u kom slučaju ne znači da treba da pokušavate da se menjate. Naprotiv! Zapravo samo treba da razmislite o tome šta je potrebno da učinite da ne biste bili kao i svi drugi. Jednostavno, budite svoji i to će vas, sasvim sigurno izdvojiti u odnosu na druge.

Budite zainteresovani

Nema te devojke koja neće poželeti da ima intimne razgovore sa momkom koji joj se dopada. Jako je važno da je pažljivo slušate.

Posebno bi valjalo da obratite pažnju na sitnice i zapravo na sve ono što ona ima želju da sa vama podeli.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *