Ko je došao, ko je otišao –  nova Netflixova turska serija

Podeli

Ko je dοšao, ko je otišao, u originalu Kimler Geldi, Kimler Geçti, je nova turska serija koja će se pojaviti na Netflix platformi. Serija Ko je došao, ko je otišao nam donosi intrigantnu priču isprepletanu životima likova koji se suočavaju sa izazovima, ljubavlju i prevazilaženjem izdaje.

Ko je došao ko je otišao -  nova Netfixova turska serija
Instagram – @serenayss

Glavnu ulogu u seriji tumači prelepa Serenaj Sarikaj, koju smo prošle sezone imali prilike da gledamo u jednoj od najgledanijih serija, Aile – Porodica. Očigledno ne želeći da uzme pauzu tokom leta, dok se čeka početak druge sezone pomenute serije, Serenaj je odlučila da se upusti u novi projekat koji će nas sigurno oduševiti.

Radnja serije Ko je došao, ko je otišao

Radnja serije Ko je došao, ko je otišao prati životnu priču advokatice Lejle Talin, koju glumi  Serenaj Sarikaj.

Lejla je žena koja je suočena sa izdajom i bolnim prekidom duže veze. Da bi prevazišla svoje emotivne rane, Lejla se okreće svojim prijateljima i zgodnom menadžeru Šejazu, koji joj pružaju podršku u teškim trenucima.

Međutim, njen život se menja kada dobija značajan slučaj razvoda i postaje advokatica poznate treće supruge dobro znanog lica Istanbula. Njen klijent je Tube Tepelioglu, čiji razvod od muža se, inače, smatra razvodom godine.

Lejlin protivnik u slučaju je Džem Muratan, poznati kolekcionar koji se oženio i razveo tri puta u poslednjih 15 godina. Iako na prvi pogled izgleda kao rutinski slučaj razvoda, Lejla će shvatiti da je suočena sa moćnim i opasnim suprugom svoje klijentkinje, čiji su kriminalni poduhvati dobro poznati u tajnom podzemlju Istanbula.

Odlučna da pruži pravdu svom klijentu, Lejla ulazi u pravnu borbu, koja će je dovesti do granica njenih sposobnosti.

Ko glumi u seriji Ko je došao, ko je otišao?

Pored Serenaj Sarikaj u glavnoj ulozi, u seriji Ko je došao, ko je otišao igraju i talentovani glumci Ahmet Rifat Šungar, Hakan Kurtaš, Metin Akdulger i Boran Kuzum, koji će upotpuniti ovu uzbudljivu priču svojim izvanrednim glumačkim veštinama.

Scenarista serije je već poznato ime – Edže Jorenč, koja je dobro znana po svom umeću stvaranja napetih i emotivno dubokih priča.

Kada počinje da se emituje serija Ko je došao, ko je otišao?

Iako još uvek nije poznato tačno kada će serija imati premijeru na platformi Netflix, ljubitelji turskih serija i obožavaoci Serenaj Sarikaj sa nestrpljenjem očekuju ovaj novi projekat. Ko je došao, ko je otišao nas sigurno neće razočarati, već će nas provesti kroz uzbudljivu priču ispunjenu napetošću, intrigama i neočekivanim preokretima. Čim bude bilo više informacija o ovoj seriji, mi ćemo tekst ažurirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *