Kroz moj prozor: Gledam te – sve o trećem delu filma

Podeli

Kroz moj prozor, odnosno u originalu Through My Window, 3. deo španskog filma dolazi na Netflix kako bi okončao priču o ljubavi između Rakele i Aresa. Ali moraćete biti strpljivi. Šta će biti sa glavnim i sporednim junacima, saznaćete uskoro.

Kroz moj prozor: Gledam te – sve o trećem delu filma
Printscreen Kroz moj prozor 2

Ono što se sigurno zna jeste da će treći deo poznate franšize nositi naziv Through My Window: Looking At You, odnosno Kroz moj prozor: Gledam te.

Naime, već smo od februara 2022. godine znali da će Kroz moj prozor postati trilogija nakon uspeha prvog filma. Kroz moj prozor: Preko mora stigao je 23. juna, prikazujući Rakel koja pokušava da spasi svoju vezu sa Aresom, koji sada studira u inostranstvu i ima novi krug prijatelja.

Nakon katastrofalnih događaja u drugom delu filma Kroz moj prozor, možemo reći da stvari nisu baš obećavajuće za mladi par, što čini čekanje trećeg dela filma još težim.

Dok sa nestrpljenjem čekamo treći deo filma Kroz moj prozor, delimo sa vama sve što je do sad poznato o franšizi koja je zaludela mlade.

Datum prikazivanja Kroz moj prozor 3

Netflix još uvek nije otkrio tačan datum izlaska filma Kroz moj prozor 3, ali uzbudljiv video sa objavom naslova otkrio je da će treći film Kroz moj prozor: Gledam te stići tek 2024. godine.

Prvi film je izbačen u februaru 2022. godine, dok je nastavak stigao u junu 2023. godine, stoga ćemo morati da strpljivo čekamo da vidimo da li će treći deo zadržati februarski termin ili će nas iznenaditi svojim ranim letnjim izdanjem.

Ko će glumiti u filmu Kroz moj prozor: Gledam te?

Sigurno ćemo ponovo gledati talentovani glumački par Klaru Gale i Hulija Penju Fernandeza kako tumače uloge Rakel i Aresa, jer su oni glavni par i srce priče Kroz moj prozor.

Potvrda za ostatak glumačke ekipe još uvek nije stigla, ali očekujemo da se vrate braća Hidalgo, Erik Masip kao Artemis i Hugo Arbues kao Apolo, ali i i Rakelina prijateljica Danijela, koju igra Natalia Azahara.

U drugom delu filma, Kroz moj prozor: preko mora, pojavili su se novi likovi, koje su tumačili: Andrea Čaparo, Ivan Lapadula i Karla Tous. Oni bi takođe mogli biti deo trećeg dela filma Kroz moj prozor: Gledam te.

I ne zaboravljamo odrasle, iako je ovo tinejdžerska drama: očekujemo povratak Emilia Lazo kao Klaudija, Pilar Kastro kao Rosa Marija i Rahel Laskar kao Sofija Hidalgo.

Nažalost, sumnjamo da ćemo ponovo videti Jošia koji je tumačio Guilermo Lašerasa, nakon što je tragično nastradao u nastavku poznatog filma.

Radnja filma Kroz moj prozor 3

Još uvek nemamo zvanične detalje o tome kako će se priča nastaviti u Kroz moj prozor 3, a i ne možemo se osloniti na knjige Arijane Godoj, jer su filmovi otišli u drugom smeru.

Međutim, završetak drugog dela filma je ostavio neke naznake o tome šta bi moglo da se dogodi u budućnosti.

Iako su izjavili ljubav jedno drugom u prvom i drugom delu filma Kroz moj prozor, veza na daljinu između Barselone i Stokholma, odnosno između Rakael i Aresa se pokazala kao totalna katastrofa. Nedostatak komunikacije i loše odluke su načinile da njihova romansa propadne tokom katastrofalnog letnjeg vikenda na Mediteranskoj obali.

Dok pokušavaju ponovo da se pronađu, nakon dugog razdvajanja, Rakael saznaje da ju je Ares prevario sa Verom, jednom od njegovih koleginica sa fakulteta, kada je imao probleme sa svojim novim životom u Severnoj Evropi. Rakael je povređena zbog preljube, ali i zbog toga što Ares nije podelio svoje probleme sa njom.

Tokom proslave tradicionalne noći San Huana, Rakael flertuje sa svojim kolegom Gregorijem, ali na kraju odlučuje da ne želi ništa da ima sa njim, jer je i dalje veoma zaljubljena u Aresa. Istovremeno, Ares odbija Verin flert.

Ostala braća Hidalgo se takođe suočavaju sa problemima u svojim u vezama: Artemis moli Klaudiju za oproštaj nakon što nije mogao da prizna njihovu vezu pred svojom porodicom i prijateljima, a Apolo je napokon prihvatio Danijelin predlog da imaju „trojku“.

Međutim, sve zavrzlame ove ljubavne drame su prekinute kada je Joši poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Na kraju filma Kroz moj prozor: Preko mora, Ares se vratio u Stokholm, Artemis je zvanično u vezi sa Klaudijom, a Rakael saznaje da je Joši poslao njen roman izdavačkoj kući koja želi da sarađuje sa njom.

Kroz moj prozor: Gledam te će se ponovo baviti odnosom između Aresa i Rakael, jer se ne čini da je sve rešeno.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *