Kroz moj prozor – drugi deo filma

Podeli

Nastavak popularnog Netflix filma Kroz moj prozor uskoro počinje sa prikazivanjem na pomenutoj platformi. Originalni naziv drugog dela je Kroz moj prozor: Preko mora, a u istom glumi dobro znana glumačka ekipa iz prvog dela. Netflix očekuje da će ovim nastavkom filma privući ogroman broj mladih na svoju platformu.

Kroz moj prozor – drugi deo filma

Kroz moj prozor: preko mora
Netflix zvaničan poster

Popularna striming platforma Netflix će 23. jula 2023. godine emitovaće nastavak popularnog filma Kroz moj prozr: Preko mora. Ovaj dugo očekivani nastavak počinje nekoliko nedelja posle apsolutnog hita na Prime Amazon striming platformi Moj Greh. Shodno tome mnogi se pitaju da li će likovi Aresa i Rakele uspeti da nadmaše novi omiljeni par među mladima – Nou i Nikolosa?

Podsetimo se, Kroz moj prozor je ekranizovano delo mlade autorke iz Venecuele – Arijane Godoj. Njena priča je prvo zasijala na popularnoj platformi za pisanje romantičnih priči Wattpad, gde je ovo delo do danas pročitalo više od 6.3 miliona ljudi. Originalno na španskom, ovo delo nije štampano na srpskom jeziku.

Prvi deo filma Kroz moj prozor

Priča prati mladu devojku Rakel koja je platonski zaljubljena u svog komšiju neodoljivog Aresa. Dok Rakel pripada srednjoj klasi, Ares pripada krem društvu Španije. Priča počinje kad Ares „krade“ lozinku za internet od Rakel.

Dvoje mladih upadaju u svet strasti, dubokih emocija i na kraju ljubavi. Njihovi životi će početi da se odvijaju u sasvim suprotnim pravcima kada počnu vezu. Aresova porodica neće biti oduševljena njegovim izborom, ali on na to neće obraćati pažnju.

Njihova ljubav se na kraju prvog dela stavlja na probu, kada Ares upisuje fakultet u drugoj državi.

Prvi deo filma, popularne triologije koju je napisala Arijana Godoj, je doživeo neverovatan uspeh  na Netflix platformi, tako da je ubrzo posle prikazivanja istog odlučeno da će se ekranizovati i nastavak ove popularne ljubavne priče.

Radnja filma Kroz moj prozor: Preko mora

Kao što i sam naziv nastavka navodi – radnja će se odvijati na prelepoj katalonskoj obali.

U Kroz moj prozor: Preko mora, Ares i Rakel shvataju da je njihova veza na daljinu puna izazova. Dolazi do novih događaja, a pojavljuju se i novi likovi, koji će uzburkati njihovu vezu.

Svi se pitaju da li je Aresova „snobovska“ porodica zaista prihvatila Rakel? Da li će Joši uspeti da pridobije Rakel dok je Ares daleko?

Ko glumi u filmu Kroz moj prozor: Preko mora?

Pored glavnih glumaca Klari Gale i Huluiju Pen, tu su Guilermo Lašeras, Erik Masip, Hugo Arbues… Njima se pridružuju i nova imena poput Andrea Čaparo, Ivan Lapadula i Karla Tusa.

Gde možete gledati online film Kroz moj prozor: Preko mora?

Nastavak filma Kroz moj prozor možete gledati na striming platformi Netflix.

Možda vas zanima: Sve o Kroz moj prozor 3


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *