Ljubavne taktike 2 (Love Tactics 2): Napokon na Netflixu

Podeli

Dugo očekivani nastavak turskog filma je stigao na Netflix platformu – Ljubavne taktike 2, u originalu Ask Taktikleri 2. Prvi deo filma su mnogi zavoleli odmah posle desetak minuta gledanja, tako da se očekuje da će se isto desiti i sa nastavkom filma Ljubavne taktike.

Ljubavne taktike 2 (Love Tactics 2): Napokon na Netflixu
Printscreen

Glavne uloge ponovno tumače Demet Ozdemir i Šukru Ozjildiz, koji su već osvojili srca gledalaca u prvom delu. Nakon velike popularnosti na Netflixu, odlučeno je da se napravi nastavak koji će oživeti romantičnu dramu.

Međutim, iako su pomenuti glumci ponovno zasijali na ekranu, istina je da Ljubavne taktike 2 ne donose ništa novo u žanru.

Režiju filma potpisuje talentovani Recai Karagoz.

Radnja filma Ljubavne taktike 2

Radnja filma Ljubavne taktike 2 se vrti oko glavnih junaka Asle i Kemera, koji se i ovaj put bore oko svojih stavova, samo sada je glavna tema brak. Asliina prijateljica Džansa (Deniz Bajdar) i Keremov prijatelj Tuna (Atakan Čelik) su se nedavno verili, što pokreće lavinu emocija u glavnoj junakinji.

Međutim, stvari se komplikuju kada otkriva da ni Kemer ne gaji želju za brakom. Asla i njene prijateljice pokušavaju pronaći način da promene njegovo mišljenje.

U priču se upliće zanimljiv novi lik, Bulut, koji je Aslin stari prijatelj. On je bogat i izuzetno privlačan, što budi ljubomoru kod Kemera i njegovih prijatelja. Ispostavlja se da je Bulut bio zaljubljen u Asli dok su bili u srednjoj školi, ali je ona odbila njegovu ljubav. Ova neočekivana pojava lika iz prošlosti dodatno će zakomplikovati već napetu situaciju između Asle i Kemera.

Ko glumi u turskom filmu Ljubavne taktike 2?

U filmu Ljubavne taktike 2 ćemo videti kako glumački par Demet Ozdemir i Šukru Ozjildiz iznova prepliću svoje emotivne veze i pokušavaju da ubede jedno drugo u ispravnost svojih stavova.

Uz njih, u filmu se pojavljuju i talentovani glumci kao što su Atakan Čelik, Bora Akas, Deniz Bajdar, Hande Jilmaz, Melisa Dongel i mnogi drugi.

Gde mogu gledati online Ljubavne taktike 2?

Ovaj turski film mozete pogledati na striming platformi Netflix.

Definitivno je „Ljubavne taktike 2“ film koji će privući ljubitelje romantičnih drama, iako ne donosi ništa novo u žanru. Ipak, režija Redžaija Karagoza i sjajna glumačka postava čine ovaj film vrednim gledanja.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *