Kul Masali: Serija u kojoj se mešaju misterija i ljubav

Podeli

Turska serija Kul Masali, u prevodu Priča o pepelu ili Pepeljuga, je počela da se prikazuje na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Već posle prve epizode svi su shvatili da priča nije onako kako izgleda na prvi pogled, već da se iza karakternih likova kriju misterije i mračna prošlost. Kada se tome doda i izvandredna gluma, onda se dobija jedan prava poslastica za sve ljubitelje Sedme umetnosti.

Kul Masal: Serija u kojoj se mešaju misterija i ljubav priča o pepelu, pepeljuga
Zvanicni plakat serije Kul Masali, Priča o pepelu

Radnja serije Kul Mashali – Pepeljuga – Priča o pepelu

Radnja serije Kul Mashali prati priču Ozge, devojke iz siromašne porodice, koja živi sama sa sestorm. Njihovi roditelji su preminuli i one su osuđene da se same snalaze u životu. Ozge je profesionalni kuvar i radi kao pomoćni kuvar u jednom restoranu. Njen život dobija neočekivani obrat kada u taj restoran dođe uspešni i poznati istanbulski biznismen Arat. Zbog Aratove izbirljivosti Ozge ostaje bez posla.

Igrom životnih okolonosti oni se opet susreću i između njih počinju da se razvijaju emocije. Brza ljubav vodi ih do brzog venčanja, a Ozge se seli u raskošnu porodičnu vilu svog dragog, očekujući bajku.

Međutim, umesto srećnog života, Ozge se suočava sa mračnom stvarnošću. Aratova prošlost je puna misterioznih besova i skrivenih demona. Njegova moćna majka, Neveser, prezire Ozge, zato što je „običnog“ porekla, pa joj zbog toga stalnno otežava život. I kao da to nije dovoljno, lebdi i senka Aratove preminule supruge, Jale, čija smrt je i dalje obavijena velom tajne.

Da li je Jale poginula, ubijena ili je samo pobegla od svog posesivnog muža? Da li Arat zaista voli Ozge?

Sva ta pitanja lebde u vazduhu dok gledate tursku seriju Kul Masali.

Pogreldajte trejler za tursku seriju Pepeljuga:

Ko glumi u turskoj seriji Kul Masali?

Kao što smo već naveli, sjajna glumačka postava je u seriji Kul Masaali, odnosno turskoj seriji Pepeljuga.

Glavne uloge u seriji Priča o pepelu glume Sevda Ergindži i Gokhan Alkan. Pored njih tu su i Hulija Dardžan, Basak Gulmuldžinelioglu, Džemil Oz, Gizem Guneš, kao i mnogi drugi.

Gde mogu da gledam tursku seriju Kul Masali online sa prevodom?

Tursku seriju Kul masali možete gledati na poznatoj plaatformi za gledanje turskih serija online sa prevodom – Turske serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *