Lažni profil – nova HIT Netflixova serija

Podeli

Lažni profil, odnosno Fake Profile je serija na španskom koja je postala apsolutni hit. Ljubav, prevara, strast, neopisive seksualne privlačnosti i opasne tajne su ono što ovu seriju čini tako primamljvom milionima ljudi.

serija lažni profil netflix
Zvanični plakat za seriju Lažni profil

Od 31. maja, kada je krenula sa prikazivanjem, ova serija se velikom brzinom našla na listi TOP 10 najgledanijih u mnogim zemljama.

Serija je napravljena u 10 epizoda koje vas bukvalno drže prikovane za male ekrane. Radnja je puna misterije, strasti i ljubavi, ali prikazuje i bes tinejdžera i bolesnu manipulativnu ljubav roditelja.

Radnja serije Lažni profil

Radnja se dešava u Las Vegasu i u Kartageni, obalskom gradu Kolubije. Glavni lik serije Lažni Profil je Kamila, koju je oživela prelepa i talentovana Karolina Miranda. Ona je balerina u jednom kabareu glavnog grada Nevade.

Zaplet serije počinje kada Kamila preko aplikacije za upoznavanje počinje da kontaktira sa zanosnim plastičnim hirurgom iz Kolumbije, Fernandom Kastiljom. A on je em neverovatno bogat, em neverovatno privlačan. Hemija između njih dvoje se odmah rađa.

Veza na daljinu je dobro funkcionisala, međutim, sve se menja kada Kamila krene da iznenadi Fernanda u Kolumbiju. Saznaje da Fernando nije Fernando i da je krio svoj identitet.

Slomljena zbog prevare ona reši da mu vrati tako što se useljava u vilu do njegove. Međutim, vremenom će se sve kockice poklopiti i saznaće se da se njih dvoje nisu upoznali slučajno, kao da maltene ništa nije slučajno u njihovom dobrostojećem komšiluku.

Njihov komšiluk je pun opasnosti, prevare i manipulacije. Najbliži uopšte nisu onakvi kakvima se čine.

Lažni profil – glavni likovi i glumci

Kamila  – Carolina Miranda

Kabare plesačica koja se zaljubljuje u plastičnog hirurga. Međutim, kada započne vezu, Kamila shvata da njen dečko skriva svoj identitet.  

Kamila očigledno nije osoba koja će sedeti i trpeti, pa odlučuje da se useli pored svog „dečka“, kako bi ga naterala da „plati“. Međutim, stvari se zakomplikuju kada „upadne u zamršenu mrežu prevare“.

Fernando/Migel –  Rodolfo Salas

Fernando, odnosno Migel je zgodan i pametan muškarca koji postaje Kamilin ljubavnik. U svet džet seta je ušao ženidbom sa devojkom iz poznate kolumbijske porodice.

Ángela – Manuela Gonzalez

Ángele je Fernandova supruga i majka njihove dvoje dece. Ona je i naslednica imperije svog oca Pedra, za kojeg će se ispostaviti da je vlasnik luksuznog stana u koji se useljava Kamila.

David – Linkoln Palomekve

David je čoveka kojeg Kamila unajmljuje da se predstavlja kao njen suprug, kada se useli u vilu pored Miguela.

Pedro – Viktor Malarino

Pedro je vlasnik poslovnog carstva i otac Angele i Adrijana. Prljav je igrač i iz epizode u epizodu njegova umešanost u život njegove dece se otkriva.

Adrijan – Mauricio Henao

Adrijan je Kamilin brat. Veseo komšija, koji je vlasnik restorana i ima dugu i strasnu vezu od koje njegov otac zazire.

Pogledajte trejler za seriju Lažni profil:

Gde gledati online seriju Lažni Profil?

Seriju Lažni profil možete gledati na striming platformi Netflix.

Da li će biti druga sezona serije Lažni profil?

Još nema zvanične informacije da li će serija Lažni profil imati nastavak u vidu druge sezone.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *