Turska serija Dva stranca / Iki Yabanci obećava

Podeli

Turska serija Dva stranca, u originalu Ilk Yabanci je igrana TV serija koja je u pripremi. Glavne uloge će tumačiti već viđen glumački par. Lepa i talentovana Hand Erčel i jedan od najboljih glumaca svoje generacije Burak Deniz. Serija će se prikazivati na FOX televiziji.

dva stranca turska serija

NAPOMENA: Serija Dva stranca je promenila naziv i objavila datum objavljivanja, kao i širu radnju priče. Ako vas interesuje ova tema pročaitajte tekst Serija Drugi čovek stiže u septembru.

Mnogi smatraju da zbog glumačkog sastava, serija Dva stranca obećava. Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će nadmašiti gledanost serije Vodomar ili serije Aile – Porodica, koja je već nakon najave premašila sva očekivanja. Produkciju potpisuje Tims&B, dok je scenarista Ethem Ozišik, a režiser Neslihan Ješiljurt. Radnju serije Dva stranca pišu Onur Šener i Lokman Maral.

Radnja turske serije Dva stranca / Iki Yabanci

Priča serije Dva stranca, Iki Yabanci, prati državnu tužiteljku Lejlu i uspešnog novinara koji pati od višestrukog poremećaja ličnosti Kenana Ozturka. Njihove likove će oživeti Hande Erčel i Burak Deniz.

Radnja serije počinje kada Lejla dolazi iz Muša u Istanbul kod svoje majke Šahinde i oca Rešata, koji inače žive u gradu na Bosforu. U isto vreme dešava se ubistvo filantropskog biznismena u šumi nadomak grada.  Lejlina zainteresovanost da reši ubistvo i Kenanov profesionalnost da izvesti o ovom događaju spojiće dvoje ljudi koji oboje žele da saznaju ko  je ubica. U seriji jednu od glavnih sporednih uloga je i Kenanov otac Turan, kojeg tumači čuveni Cem (Đem) Darvan.

Turska serija Dva stranca / Iki Yabanci – glumci

Kao što je gore već pomenuto, u seriji glumi jedna od najlepših turskih glumica ikada, a koja je svetsku slavu stekla serijom Pokucaj na moja vrata, Hande Erčel. Glavnu mušku ulogu tumači njen kolega Burak Deniz.

Inače, Hande i Deniz su već bili TV par u seriji Ljubav ne razume reči, u ogrinalu Aşk Laftan Anlamaz. Oni su tada oživeli likove uspešnog poslovnog mladića Murata i vesele devojjke koja traži svoju poslovnu šansu u Istanbulu – Hajat. Hemija između njih je u pomenutoj seriji bila izvanredna, tako da publika već zna da će isto moći videti i u novoj TV serji – Dva stranca.

Pored njih u seriji Dva stranca glumiće i pomenuti Cen Darvan, kao otac lika kojeg tumači Burak. Tu su i Gulčin Hatihan, Feridun Duzagač, Berin Arisoj i još mnogi drugi.

NAPOMENA: Serija Dva stranca je promenila naziv i objavila datum objavljivanja, kao i širu radnju priče. Ako vas interesuje ova tema pročaitajte tekst Serija Drugi čovek stiže u septembru.

Kada počinje emitovanje serije Dva stranca / Iki Yabanci?

Serija Dva stranca / Iki Yabanci je po prvom planu trebalo da pocne sa prikazivanjem krajem aprila na FOX TV-u. Međutim, došlo je do promene i serija Dva stranca bi trebalo da se prikazuje u tzv. drugoj sezoni, odnosno od meseca septembra.

Мeđutim, snimanje serije Dva stranca počelo je 27.04.2023. godine. „Planiarnao je da se prve tri epizode snime do juna kada počinje emitovanje serije“, stoji na turskim sajtovima. Da li će u junu biti prikazane samo prve tri epizode, a ostatak u septembru, ostaje nam da vidimo.

Zli jezici će reći da je ova serija odložena zbog serije Vodomar i NOVE turske serije Porodica, koje drže kraj malih ekrana rekordan broj TV korisnika.

Gde možete gledati Dva Stranca / Iki Yabanci online sa prevodom?

Čim serije počne sa emitovanje dopunićemo informacije gde popularnu seriju možete gledati online.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *